Voorschoten'97 valt flink in de prijzen bij slot ZZ Circuit

Voorschoten'97 heeft het Zorg en Zekerheid Circuit afgesloten met maar liefst zes klassementswinnaars. Zij kregen zondag na afloop van de Sportpark 21 Run in Hoofddorp hun prijs uitgereikt.

Eeke won op de lange afstand in haar leeftijdscategorie. Daarnaast waren Dorinda, Jorn, André de beste op de 10 kilometer. Op de korte afstand pakten Berry en Marloes de eerste prijs.

Dorinda-Sportpark21Run
Dorinda op de hoogste trede van het podium bij de prijsuitreiking van het klassement.

Pittig parcours

Ondanks het pittige parcours met bochten, een flinke brug en lastige ondergrond (met stukken gravel en gras) boekten de lopers van Voorschoten'97 ook succes in de daguitslag van de Sportpark 21 Run. Dorinda en Jorn eindigden als tweede op de 10 kilometer. Eeke werd derde op de lange afstand, ondanks een korte pauze onderweg. Ook Dennis eiste bij de 15 kilometer het brons op in Hoofddorp.