Zon 9 mei: Time-trial in groepjes van 3 of 4 (Ed)

 

 

 

 

 

Hoofdmenu

 

Agenda Wegatletiek

 

Virtuele lopen.

De echte traditionele wegwedstrijden worden al een tijdje niet of bijna niet gehouden.

We kunnen dus niet op een vooraf vastgestelde plaats en datum met een grote groep lopers op een bepaalde tijd een afgezet parcours lopen.

Wel zijn er steeds meer virtuele lopen: ze ontlenen hun naam nog wel aan een niet meer gehouden echte loop, maar ze worden niet meer gehouden op een vooraf vastgestelde plaats en datum.

En het parcours ligt ook niet vast. Zoals Ingeborg terecht zei, zijn ze niet echt virtueel: de te lopen afstand is wel degelijk echt. En de tijdwaarnemening, als het mee zit, ook.

 

Waar traditionele lopen meestal zo veel mogelijk publiciteit maken, tenminste op hun eigen website, en op het web de uitslagen publiceren, ligt het bij virtuele lopen vaak wat moeilijker:

Ze worden vaak gehouden voor de bij de organisatie bekende lopers, en publiciteit gaat via mail, facebook, twitter of een eigen app. Uitslagen worden niet altijd openbaar gepubliceerd.

 

Welke virtuele runs zijn er zoal?

 

Het Zorg en Zekerheidscircuit van 29 nov 2020 tot 2 mei 2021. Inschrijving is niet meer mogelijk.

 

De tradionele hardloop kalenders staan vol met evenementen die bij nader onderzoek bijna alle zijn afgelast. ( maar de organisatie heeft dat vaak niet aan de kalender gemeld)

Hardlopen.nl is daarom maar een aparte nieuwe pagina begonnen: virtuele hardloopkalender.

En natuurlijk kan je van virtueel hardlopen ook een bedrijf/community  maken. Zie virtueel hardlopen en virtual runners.

 

Maar je kan natuurlijk ook je eigen virtuele wedstrijden organiseren met een app als Strava. Je krijgt afstand en tijd. Wat heeft een hardloper nog meer nodig?

 

 

Jaaragenda  2021

Zon 9 mei
Time-trial in groepjes van 3 of 4 (Ed)

 

Zat 12 jun
clubkampioenschappen atletiek

 

Wil je nog meer, kijk dan op hardlopen.nl of hardloopkalender.

 

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.