Lid worden?

Lid worden?

 

Lid worden van Voetbal of Atletiek bij Voorschoten '97 kan eenvoudig. De voetbal en atletiek hebben beide een eigen inschrijfformulier. Kies het juiste formulier en volg de stappen.

 

Stuur het VOETBAL inschrijfformulier op naar:

Ledenadministratie Voorschoten '97

Dick Zeldenrust

Burgemeester Vernedepark 18

2251 LM Voorschoten

Het ATLETIEK inschrijfformulier is volledig automatisch.

 

Wil je stoppen met voetbal of atletiek of ga je over naar een andere vereniging? Kijk dan bij de informatie onder “Opzeggen of Overschrijven”.

 

Wil je weten wat wij doen met de gegevens van het inschrijfformulier? Kijk dan bij de informatie onder “Privacy

 

Belangrijke informatie voor nieuwe jeugd leden voetbal.

 

Deadline opzeggen en aanmelden voor 31 mei. Selectie ambities ? Dan het liefst al voor 15 april.

 

Opzeggen dient tijdig en uitsluitend per e-mail aan de ledenadministratie te worden gedaan. Te laat opzeggen zal erin resulteren dat er nog een seizoen contributie in rekening wordt gebracht. De club stelt haar begroting op aan de hand van het aantal leden en de teams worden mede op basis van het aantal leden ingedeeld. Dank voor uw medewerking !

 

In de maand juni worden de nieuwe jeugdteams ingedeeld voor het nieuwe seizoen. Daaraan voorafgaand vinden selectietrainingen plaats. Als uw kind wil gaan voetballen en ingedeeld wil worden in een team dat bij zijn of haar leeftijd en sterkte past, is het belangrijk uw kind tijdig aan te melden.  

 

Als u uw kind na de nieuwe indeling aanmeldt of inschrijft (dus na 15 juni), is het afhankelijk van de grootte van de ingedeelde teams of er nog een plekje is. U kunt dat navragen bij de coördinator van de leeftijdsgroep van uw kind met een mail waarin u geboortejaar en eventuele voetbalervaring vermeldt. Hieronder de mailadressen.

 

Als u kind jonger is dan 12, dan kan het altijd trainingslid worden en meetrainen in de circuittraining in afwachting van de vorming van een nieuw team. Is uw kind ouder, dan kan de coördinator u laten weten of er plek is en of en wanneer er een mogelijkheid is om een keer mee te komen trainen met een team. Als dat bevalt, dan kunt u uw kind inschrijven. Als er geen plek is, dan vormen we een wachtlijst en kan uw kind wachten tot er genoeg andere aanmeldingen zijn. Onderstaand vindt u de contactgegevens van de verschillende coördinatie groepen. Let wel ! Aanmelden kan alleen via het formulier en de ledenadministratie !

 

Leeftijdsgroepen 5 tot 12:   pupillen@voorschoten97.nl

Meiden vanaf 12-19:           meidenvoetbal@voorschoten97.nl

Jongens vanaf 12-19:         11x11@voorschoten97.nl

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.