Kledingplan

3.0

Ledenshop

 

Het V97 Kledingplan

Sinds het seizoen 2013-14 heeft Voorschoten '97 een Kledingplan voor alle voetballers. Dit seizoen (2022-2023) gaat alweer het  derde kledingplan van start. De nieuwe kleding is ontworpen in samenwerking met sportwinkel Wout Bergers en leverancier Deventrade. De komende 5 jaar zullen zij de kleding leveren.

 

Waarom een kledingplan?

Zo’n plan heeft grote voordelen. De kleding wordt grootschalig ingekocht en voor een vast laag bedrag per jaar (inbegrepen in de contributie), aan de leden in bruikleen gegeven. Dus geen plotselinge grote uitgaven meer. Alle junioren en senioren doen mee. Samen met leverancier Deventrade hebben we een speciaal shirt ontworpen. Natuurlijk in de clubkleuren geel en groen.  Iedereen loopt in hetzelfde tenue. Met die uniforme kleding straal je als club klasse uit en kweek je goodwill. Tevens is het door het kledingplan  voor grotere sponsoren aantrekkelijker om zich aan Voorschoten '97 te verbinden.

 

Wat krijg ik ? 

Nieuw in dit 3e kledingplan is dat we geen wedstrijd tenues meer per speler gaan uitreiken maar ieder team krijgt bij aanvang van het seizoen een teamtas met daarin voldoende wedstrijdtenues. Voor de keepers zit er in de tas een speciaal ontworpen set gelijk aan die van de veldspelers, maar dan in een afwijkende kleur. De teamtas wordt voor aanvang van het voetbalseizoen aan de teamleider/ aanvoerder uitgereikt en aan het einde van het voetbalseizoen wordt deze weer ingenomen en nagekeken door de kledingcommissie.

Verder is ook de samenstelling van het jeugdpakket gewijzigd. In het 3e kledingplan worden alle jeugdleden (dus niet alleen de jeugdselectie-teams) voorzien van een pakket trainingskleding. Deze kleding wordt uitgedeeld op individuele basis en bestaat uit de volgende items:

  • T-shirt groen
  • T-shirt zwart
  • Trainingsshort 
  • Trainingsbroek
  • Zwarte kous
  • Als vervanger van het trainingsjack een ¼ zip trainingstrui welke ook gedragen kan worden van en naar de club. 

 

 

 

We zijn de jeugdtrainers niet vergeten. 

Om meer uniformiteit te creëren is het pakket uitgebreid naar jeugdtrainers. Aangezien deze leden geen directe bijdrage betalen aan het kledingplan is gezocht naar een sponsor die de volledige kosten van deze kleding wil dekken. Deze sponsoren zijn gevonden in Kulk Elektrotechniek en Yesss Electrical, zij financieren met hun bijdrage het pakket voor de jeugdtrainers. De kleding is in dezelfde lijn als de trainingskleding van de jeugd maar is in het grijs uitgevoerd.

 

MWY+ ME WITH YOU for a better world 

Om als Voorschoten '97 ons steentje bij te dragen aan het (behoud van het) milieu hebben wij als kledingcommissie besloten voor het trainers en  trainingspakket een kledinglijn te kiezen die vervaardigd is uit gerecyclede polyesters.

Stanno zet steeds meer stappen om duurzaam te produceren. Het einddoel is om volledig circulair sportartikelen te produceren. Grondstoffen zijn eindig. Doorgaan met de huidige manier van produceren, waarbij grondstoffen (en kledingstukken) na enkele keren gebruik worden weggegooid, is niet meer van deze tijd. We moeten de consument meenemen in de transitie naar een duurzamere economie. Met het MWY+ (Me With You+) concept zetten we vol in op circulaire sportkleding !

 

Dank aan de sponsoren

Op deze plek willen wij graag dank uitspreken voor de sponsoren die het nieuwe plan financieel mogelijk maken;

Mobiel.nl
Metselbedrijf Zwaan
EAF auto’s
Wout Bergers Sport
Restaurant Fratelli Voorschoten
Kulk Elektrotechniek
Yesss Electric

Shirtsponsors senioren selecties: Metselbedrijf Zwaan; Fratelli Ristorante Pizzeria.

 

 

 

De Kledingcommissie  (kledingplan@voorschoten97.nl)

 

Ledenshop

  

 

Mobiel.nl Yesss Zwaan EAF Kulk Fratelli

15-05-2024
Trainingskleding inleveren bij stoppen, overstap of overgang van de JO-19 naar senioren
30-04-2024
Ik stop met voetballen of training geven wat doe ik met mijn kleding !
24-05-2023
Inname Wedstrijdkleding en Materiaal
24-05-2023
Trainerskleding jeugd inleveren
05-01-2023
Ophalen “Metselbedrijf Zwaan” coachjassen
05-09-2022
Kleding uitgifte Voorschoten '97
Kleding uitgifte
02-09-2022
Nog geen kleding opgehaald of iets ruilen !
Extra uitgifte moment
11-12-2017
Nieuwe kleding op voorraad
Oude kleding goed aangekomen in Gambia
02-11-2017
Van der Valk kledingsponsor van V97
Van der Valk Hotel de Gouden Leeuw is waarschijnlijk de oudste sponsor van V97
03-10-2017
Nieuwe tenues voor alle spelers
Dank aan de sponsors!
04-08-2017
Kledingplan 2.0
informatie uitdeeldagen
21-04-2017
Van de Bestuurstafel, Kledingplan 2.0
Info over Kledingplan 2.0

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.