Organisatie Voorschoten '97 Atletiek

Steentje bijdragen aan Voorschoten '97 Atletiek, dat kan!

Onze atletiektak bestaat inmiddels al ruim 25 jaar en in al die tijd wordt onze vereniging geleid door vrijwilligers. Waar we het vroeger met een twintigtal fanatieke, betrokken ouders en leden de boel draaiende hielden, zijn er nu ruim 70 mensen structureel of incidenteel bezig voor onze atletiektak.

 

Natuurlijk, we hebben onze trainers. Maar daarmee zijn we er niet! De dagelijkse 'leiding' is een taak van de Atletiekcommissie. De wedstrijden voor de baanatletiek worden georganiseerd door de WOC (wedstrijdorganisatiecommissie). Ook zijn er werkgroepen voor de VoorschotenLoop, Rendierenloop en de realisatie van de nieuwe atletiekbaan. Tot slot zijn er natuurlijke diverse vrijwilligers die zich inzetten voor allerlei kleinere of individuele klussen. Zoals het vaak gaat, zijn er wat wisselingen binnen deze carrousel. We kunnen dus altijd mensen gebruiken!


Verder zijn er nog 'kleinere' taken zoals het onderhoud aan de atletiekbaan tijdens de jaarlijkse klussendagen (twee maal per jaar) of het structureel op vrijdagochtend met een clubje onderhoud uitvoeren aan de atletiekbaan en accommodatie

Heb je interesse en wil je graag onze vereniging helpen, neem dan contact op met Joost voor verdere informatie: 06-33970857 of mail naar vzatletiek@voorschoten97.nl.

 

De Atletiekcommissie

De Atletiekcommissie is het bestuur van de atletiektak van de vereniging en bestaat uit de volgende mensen:

Joost van Kempen

Voorzitter

06-33970857

Louise Schrijver

Secretaris

071-5762111

Tim van Houten

Financiën

06-10665870

LIsa Brink

Coördinator baanatletiek

voorschoten97baanatletiek@gmail.com

Teun Wilde

Coördinator baanatletiek

voorschoten97baanatletiek@gmail.com

Bert Boter

Coördinator wegatletiek

06-38749585

Maarten Ferguson

Algemeen lid

06-51647076

 

Atletiekcommissie

Wedstrijd Organisatie Commissie (WOC)

Naast de atletiekcommissie is er ook een Wedstrijd Organisatie Commissie binnen de atletiek actief. Zij organiseren diverse wedstrijden namens de vereniging. De WOC verzorgt alle voorbereidende activiteiten, dat de wedstrijd volgens de reglementen verloopt en dat alle officials aangesteld worden. De leden van de WOC kunnen ondersteund worden door een aantal groepen en/of functionarissen zoals de Jurycoordinator en juryleden, wedstrijdsecretaris en wedstrijdsecretariaat en de baan- en materiaalploeg.

De WOC heeft haar eigen emailadres: WOC.atletiek@voorschoten97.nl

 

Leden van de Wedstrijd Organisatie Commissie:

Rosa Brink Voorzitter
Annelies Alkema jury-coördinator
Aïsha Snieder lid
Marry van der Wees lid
Lotte de Ruiter lid
Louise Schrijver vertegenwoordiger Atletiekcommissie

Vrijwilligers

Binnen de gehele vereniging wordt van alle leden verwacht dat zij een aantal vrijwilligerswerkzaamheden verrichten. Voor de atletiek is er zo nu en dan inzet van ouders, A- en B-junioren en senioren nodig. Het kan zijn voor het vervoer naar wedstrijden of als begeleider tijdens een wedstrijd, of om te helpen jureren. Ook is er vrij veel onderhoudswerk aan de baan en de verschillende materialen te doen, die we met de atletiek gebruiken. Dit moet door de leden gedaan worden. Vele handen maken licht werk. Daartoe houdt de atletiek eenvoudig bij wie wat voor (verborgen) kwaliteiten heeft om daar soms een appèl op te kunnen doen. We horen van alle mensen die zich voor de atletiekpoot inzetten dat dit in zeer goede sfeer gebeurt, een aanrader dus. De klussendag is een begrip en staat voor nuttig en gezellig. Veel werk wordt dan verricht.

 

Do 13 juni: Strandlopen Noordwijk, 10 Donderdagen

 

Vr 21 jun: Midzomer Triathlon, Vlietland

 

Za 22 jun: 3e CD-Competitie Leiden (Leiden Atletiek)

 

Zo 23 jun: 3e Seniorencompetitie Goes (AV'56)

 

Zo 23 jun: Sportdag Rijnlandroute

 

DSC_0257

DSC_0436

DSC_0692

DSC_0751

DSC_0848

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.