Atletiekcommissie


Louise Schrijver is naast een trouwe actieve loopster een enthousiaste vrijwiligster. In de Atletiekcommissie heeft zij de functie van secretaris.

Louise Schrijver

 

Functie

Secretaris Atletiekcommissie, ledenadministratie en lid Wedstrijd Organisatie Commissie (WOC).

Taakomschrijving

Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor het secretariaat van de atletiektak van Voorschoten '97. Dit betekent dat ik mij onder andere bezighoud met de post, de mail, het maken van de agenda en de notulen voor de reuzegezellige vergaderingen en het bijhouden van het gezamenlijke informatiesysteem. Verder onderhoud ik de contacten met andere verenigingen en de Atletiekunie. Voor de ledenadministratie meld ik de nieuwe leden aan bij de Atletiekunie en geef ik de opzeggingen door. Ik houd hierover contact met de algemene ledenadministratie van de vereniging. De WOC organiseert de interne en externe atletiekwedstrijden voor de jeugd op onze accommodatie en de clubkampioenschappen. Ik ben daarin de informatiebrug tussen de vereniging Voorschoten '97, de Atletiekcommissie en de WOC.


Zelf actief?

Ik ben bijna tien jaar geleden via een starterscursus binnengerend bij de atletiek van Voorschoten '97. Ik heb bij alle trainers wel getraind. De laatste jaren train ik heel trouw bij Marjolein op de vrijdagochtend. Aan deze trainingen kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen. Er is veel aandacht voor looptechniek en spierkracht. En dat heb ik op mijn leeftijd inmiddels ook echt nodig om lekker te kunnen blijven rennen. Daarnaast probeer ik nog een keer extra in de week te trainen bij Ilona. Ook Ilona heeft veel aandacht voor loopscholing en houding. Ik denk dat ik gemiddeld zo’n 25 kilometer per week in de omgeving rondren. Buiten het hardlopen train ik twee tot drie keer per week in de sportschool. Op deze manier loop ik al jaren met veel plezier blessurevrij.

Grootste wens

Dat ik nog lang met veel plezier kan blijven hardlopen bij de hardloopfamilie van Voorschoten '97. Want zo voelt het echt. We zijn een kleine hechte atletiekvereniging met diverse trainingsgroepen die allemaal hun eigen cultuurtje hebben opgebouwd. Zo kan iedereen zijn groepje vinden waar hij of zij zich prettig bij voelt. En natuurlijk wens ik de club een nieuwe atletiekbaan toe. Ik ben ervan overtuigd dat de nieuwe baan er komt, want er zijn veel enthousiaste mensen mee bezig die niet van stoppen weten. De vraag is alleen wanneer.

 

 

 

Do 13 juni: Strandlopen Noordwijk, 10 Donderdagen

 

Za 15 jun: 3e clubcircuit 2024 vanaf de baan bij V97

DSC_0316

DSC_0494

DSC_0721

DSC_0775

DSC_0835

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.