Trainers wegatletiek

trainingen van Ilona:

 

Woensdag avond 19.00 uur  voor de beginners die in januari de starters cursus hebben gedaan. De training is gericht op lopers die een 5 km in 30 minuten lopen. Woensdag avond 20.00 uur is een training voor gevorderde lopers die een 10 km  in een uur lopen

 

In de maanden april tot en met september is de training om de week op het strand en de andere week vanaf de baan in het park rondom de baan.

 

De bedoeling is om een gevarieerde training  aan te beiden waarin er ruimte is voor verschil in looptempo. Er wordt aandacht besteed aan loopscholing en blessure preventie. De trainingen passen in een jaarplan waar rekening gehouden wordt met wedstrijden in de buurt zoals Zorg en Zekerheids circuit, CPC, Leiden Marathon en andere leuke loopevenementen. Ik vind het leuk om de trainingen aan te bieden en lopers een stapje verder te krijgen, vertrouwen te geven  en te motiveren.

 

Zelf loop ik sinds 6 jaar bij de vereniging, heb net voor het eerst in mijn leven een halve marathon gelopen. Ik heb altijd duursport gedaan, 1/4 triatlon, toertochten gefietst en geroeid. Momenteel doe ik ook yoga erbij waarvan ik bij de cool down graag elementen laat terug komen. Ik heb een gezin met twee puber zonen op de middelbare school, een honkballer, een voetballer en een racefietsende man. Ik kook graag en ben gek op kamperen.

 

Wat mij enorm boeit is de motivatie om te bewegen. Waarom lukt het de een wel en de ander niet? Waarom zak je in na een marathon, waarom pak je toch de draad weer op? Wat mijn doel is voor mijn trainingen is lopers inspireren om lekker te blijven lopen, heel te blijven en samen lol te hebben in het lopen.

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.