Atletiekcommissie

 

Mijn naam is Bert Boter, ik ben de nieuwe coördinator wegatletiek. Sinds 2010 loop ik bij Voorschoten '97. Eerst bij Ids, toen bij Marjolein, vervolgens bij Ilona en nu alweer lange tijd bij Fons. Na 11 jaar 'profiteren' leek het me goed en gepast in meer dan alleen het lopen zelf actief te zijn. Ik houd van onze club en wil daar graag ook iets van mijn tijd en energie insteken.

 

Als coördinator wegatletiek vorm ik de linking pin tussen het atletiekbestuur en de trainers van de wegatletiek. Het lijkt me leuk zo iets meer bij de trainers betrokken te zijn, maar tegelijkertijd ook in het bestuur mee te draaien. Er ligt ons immers een mooi jaar te wachten, met het 25-jarig jubileum, maar wellicht ook wel een nieuwe baan.

 

Wegcoordinator Bert Boter

 

Voordat die nieuwe baan er is, begin ik daarom nu vol enthousiasme aan deze 'nieuwe baan'. In het dagelijks leven ben ik predikant in Voorschoten, ook iets wat ik met hard en ziel doe. Voor mijn werk loop ik net zo hard als voor de atletiek. En mijn gemeenteleden weten het ook: is er een wedstrijd vlak na kerktijd, zoals de Voorschotenloop of de Vlietloop, dan heb ik onder mijn toga de hardloopkleren aan. De dienst duurt net iets korter en na de dienst blijf ik geen koffiedrinken, alles om toch nog op tijd aan de start te kunnen verschijnen. Overigens zie ik bij die start dan ook weer een aantal lopers die ik vlak daarvoor nog onder mijn gehoor had. Wat mij betreft een gouden combinatie.

 

Ik hoop dat ik de vaardigheden die ik mij in mijn werk heb eigengemaakt, zoals organiseren, goed kunnen luisteren en mensen op dezelfde golflengte brengen ook kan inzetten voor onze mooie vereniging!

 

 

 

Do 13 juni: Strandlopen Noordwijk, 10 Donderdagen

 

Za 15 jun: 3e clubcircuit 2024 vanaf de baan bij V97

DSC_0289

DSC_0456

DSC_0721

DSC_0763

DSC_0813

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.