Zon 9 mei: Time-trial in groepjes van 3 of 4 (Ed)

 

 

 

 

 

Hoofdmenu

 

Atletiek commissie

Tim van Houten Naam

Tim van Houten

Functie

Communicatie en pr

Mag ik me even voorstellen:

Met anderen lopen is vast gezelliger en motiveert misschien nog meer. Dat bedacht ik acht jaar geleden nadat ik een jaar zelf had hardgelopen. En dus sloot ik me aan bij Voorschoten '97, waar mijn zoon ook al een paar jaar atletiek achter de rug had.

 

Het motiveerde zeker; volgens mij heb ik in acht trainingsgroepen, met plezier, gelopen – op bijna elke avond- en evenzoveel trainers hebben mij gemotiveerd. Ed, Marjolein en Joost hadden daarin wel het grootste aandeel. Als je wat verschillende trainingsgroepen hebt gehad ken je na verloop van tijd ongeveer iedereen en dat maakt het alleen maar gezelliger.


Naast de trainingen de wedstrijden; 10 is mijn afstand maar een paar halve marathons heb ik ook gedaan. Van de totaal nu 135 wedstrijden heb ik (bijna) altijd een verslag gemaakt en die zijn niet alleen op de site van Voorschoten '97, maar ook op mijn eigen site altijd te lezen.

 

Dus vanbuiten ken ik de vereniging heel goed. Van binnen nog niet, en daar wordt het wel eens tijd voor dacht ik. En zoals het gaat in het verenigingsleven, ik heb een zeer ruime ervaring wat dat betreft – van gemeenteraad tot speelotheekbestuur, als je je ervoor openstelt ben je de klos. Het lijkt me leuk een bijdrage te kunnen leveren aan de vereniging, en aan de atletiek in het bijzonder. Er is wat rust na de Rijnlandrouteperikelen dus we kunnen de blik weer op de toekomst richten. Er wordt veel moois en goeds gedaan en dat moeten we ook nog meer voor het voetlicht brengen.

 

Tim van Houten.

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.