Atletiekcommissie

Tim van Houten, van niks naar een halve marathon, maar nu weer bijna niks als het om hardlopen gaat. Maar omdat het welzijn van de atletiek hem aan het hart gaat, is hij nog actief in de atletiekcommissie.

Tim van Houten

 

Functie
Lid atletiekcommissie: PR en financiën

Taakomschrijving
Met de medebestuursleden probeer ik de atletiektak van vereniging zo goed mogelijk draaiend te houden. Het is een leuk team en er komt van alles voorbij. In het bijzonder houd ik mij bezig met de financiën van de atletiek en probeer zo af en toe ook wat voor de webste te doen.

Zelf actief?
Toen ik tegen de 50 liep, ben ik voor het eerst gaan sporten. Met hardlopen kwam ik snel bij Voorschoten '97 terecht. Ik heb jarenlang bij Ed en Marjolein in de groepen gezeten, maar ook bij andere trainers en op andere avonden. Ik heb het met groot plezier gedaan - voor de medailles kwam ik niet in aanmerking, maar wat hebben we gelachen en wat was het gezellig, en dat ondanks de inspanning. Altijd zat ik in een groep met leuke mensen. Het hoogtepunt van mijn carrière was een paar keer de halve marathon, wat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Maar nadat ik twee keer ongelukkig was gevallen (niet bij het hardlopen) en door wat rugklachten kwam de klad erin. Af en toe nog een rondje in de buurt meer zit er niet in.

Grootste wens
Voor de vereniging natuurlijk een heuse echte atletiekbaan en voor mezelf dat ik weer bevangen word door het hardloopvirus...

 

Do 13 jun: Strandlopen Noordwijk, 10 Donderdagen

 

Za 29 jun: 3e ZHM pupillen Leiden (Leiden Atletiek)

 

Zo 7 jul:Urban Trail Leiden

 

Zo 7 jul: 10 van Noordwijk

DSC_0302

DSC_0456

DSC_0728

DSC_0758

DSC_0806

 

© 2024-2025 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.