Sponsoring

Sponsoring Voorschoten '97

 

sponsorbordenOndernemers kunnen werk uit de club halen
 

Voorschoten '97 heeft zo’n 2000 leden en is daarmee de grootste voetbalvereniging van Zuid Holland. Ruim 4000 mensen bezoeken wekelijks het Sportpark Adegeest. De clubwebsite wordt ruim 40.000 keer per maand bezocht met zo’n 270.000 pageviews. Het is dus aantrekkelijk om sponsor van Voorschoten '97 te zijn. Of zoals één van onze sponsoren het zegt: “Voorschoten '97 heeft een groot bereik en als ondernemer kun je werk uit de club halen.”

 

Voorschoten '97 heeft nu zo’n 150 sponsoren. Om alle plannen van de vereniging te kunnen realiseren, moet dat aantal omhoog. Leden van de sponsorcommissie benaderen actief het bedrijfsleven, maar ook organisaties in de zorg en onderwijs in Voorschoten en directe omgeving. Als sponsor kunt u op verschillende manieren ‘aanwezig’ zijn op ons complex. Rond het hoofdveld hangen zo’n 150 reclameborden. Er is nog ruimte voor nieuwe borden, ook op het terras. De website, Club. TV en het sponsorportaal bieden goede mogelijkheden voor banners. Sponsors van wedstrijdballen krijgen een naambord op een prominente plaats in het clubhuis. Aantrekkelijke mogelijkheden, mede omdat het eerste Zaterdagelftal uitkomt in de Eerste klasse.

 

Kledingplan

Voorschoten '97 kent een eigen kledingplan. Sponsoren maken het mogelijk dat ieder spelend lid een kledingpakket in bruikleen heeft, natuurlijk in de kleuren groen en geel. Kledingsponsoren zijn Mobiel.nl, Metselbedrijf Zwaan, EAF auto's, Kulk Elektrotechniek, Yesss Electric en Wout Bergers Sport. Italiaans restaurant Fratelli is shirtsponsor van de zondagselectie. Op de voorzijde van de shirts van de zaterdagselectie staat Metselbedrijf Zwaan.

 

Businessclub gebouwDe Business Club

In de Business Club van Voorschoten '97 ontmoeten ondernemers en andere geïnteresseerden elkaar in een sportieve sfeer en onder het genot van een hapje en een drankje. Voorschoten '97 heeft een prima naam in de regio en is voortdurend op zoek naar een goede mix tussen sport en zaken doen. Ook ontwikkelen we vanuit de Business Club initiatieven om de vereniging in materiële zin te ondersteunen. Rond iedere thuiswedstrijd van Zaterdag 1 is de Business Club een plezierige ontmoetingsplaats om te netwerken. De eigen ruimte biedt een prachtig uitzicht op het hoofdveld en het grote terras. De namen van de leden van de Business Club vindt u voor de ingang van de Business Club en op onze website onder ‘Sponsoring/Businessclub’.

 

 

Club van 100 Sponsortoernooi

Jaarlijks vindt op de avond vóór Hemelvaartsdag het ‘Club van 100 Sponsortoernooi’ plaats. Dit jaar zal dat zijn woensdag 25 mei 2022, een jubileum toernooi. Tevens met een hapje en een drankje en een  loterij met mooie prijzen.

 

Evenementen

We organiseren jaarlijks diverse evenementen voor onze sponsoren, zoals een openingsfeest en het Club van 100 Sponsortoernooi. Bij voldoende belangstelling organiseren we jaarlijks een sponsorreis naar een wedstrijd van het Nederlands elftal. Zo gingen we met een volle bus sponsoren naar Nederland - Noord-Ierland in de Johan Cruijff ArenA met een diner onderweg. Het seizoen sluiten we af met een goedbezochte middag/avond voor onder andere sponsoren, selectiespelers, staf en de harde kern supporters van zaterdag en zondag. Op die avond worden ook de talenten en de spelers van het jaar bekendgemaakt.

 

Sponsor worden

Word ook sponsor van Voorschoten '97. Op onze website voorschoten97.nl vindt u onder ‘sponsoring’ diverse sponsormogelijkheden. Onze accountmanagers luisteren goed naar uw wensen en komen samen met u tot een aantrekkelijk aanbod ‘op maat’. Mail naar sponsoring@voorschoten97.nl en we nemen snel contact met u op.

06-10-2021
Burgmeester ontvangt eerste presentatiegids van Voorschoten '97 .
Presentatiegids 2021 – 2022 gelanceerd.
16-12-2019
Nieuwsbrief sponsorcommissie
editie 2 2019-2020
13-10-2019
Nieuwsbrief sponsorcommissie
editie 1 2019-2020

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.