Atletiekcommissie

Joost van Kempen is een trouwe loper uit de groep van Fons en sinds 2020 de voorzitter van de Atletiekcommissie. Vol overgave zet hij zich in voor de vereniging en met name voor de realisatie van de nieuwe atletiekbaan.

 

Joost van Kempen4


Functie

Voorzitter Atletiekcommissie

 

Taakomschrijving

Als voorzitter van de Atletiekcommissie vertegenwoordig ik de atletiekafdeling in het bestuur van Voorschoten '97. Om dat goed te kunnen doen, probeer ik zoveel mogelijk leden en trainers uit de verschillende groepen te spreken, maar dat was het afgelopen seizoen helaas lastig. Ik hoop veel mensen te kunnen spreken bij de clubkampioenschappen die 12 juni 2021 eindelijk weer gehouden mogen worden! Als commissie willen we graag weten wat er speelt bij onze leden. Daarom hebben wij onlangs een enquête uitgezet. Wij hebben hierbij het goede voorbeeld gevolgd van de jeugdafdeling van de voetbalafdeling die dit ook heeft gedaan.

 

Verder zit ik de vergaderingen van de Atletiekcommissie voor en stel ik vaak de conceptagenda op. Iedereen binnen de commissie voert de taken uit die binnen zijn of haar functie horen. Dit gaat eigenlijk vanzelf.

 

Naast de Atletiekcommissie ben ik ook actief in de ‘Wij gaan voor de baan-commissie’ die zich inzet voor de vervanging van de atletiekbaan. De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met het geactualiseerde plan voor vervanging van de baan en hebben wij het plan met de onderzoekscommissie en andere belanghebbenden besproken. Meer nieuws hierover tijdens de ALV op 17 juni 2021, zorg dat je erbij bent!

 

Zelf actief

Sinds een jaar of drie loop ik met veel plezier in de woensdagavondgroep van Fons. We trainen hard, maar lachen net zo hard om elkaars grappen. Dat vind ik belangrijk! Binnenkort maken we hopelijk het terras van Café ’t Hoekje in Wassenaar weer onveilig na onze training in de duinen. Om kennis te maken met andere groepen doe ik soms ook met Ilona mee en doe ik af en toe mee aan de Time Trials van Ed.

 

Grootste wens

Dat wij ons als één omnivereniging gaan presenteren aan de buitenwereld, waaronder de gemeente Voorschoten en dat wij de gemeente zullen overtuigen van het belang van een gerenoveerde accommodatie, met gerenoveerde kleedkamers, businessclub en een 300 meter kunststof atletiekbaan, niet alleen voor de 1800 leden van onze vereniging, maar voor alle Voorschotenaren van 2 – 99 jaar, die willen bewegen; om te ontspannen en om gezondheidsklachten in de toekomst te voorkomen.

 

 

Vr 24 mei: 9-15 uur school atletiek toernooi voor groep 8 vd basisscholen

 

Zo 26 mei: Haarlemmermeerrun, Hoofddorp

DSC_0362

DSC_0611

DSC_0708

DSC_0798

DSC_0859

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.