Trek de stoute wandelschoenen aan!

Wat heeft woensdagavond 19.30 uur en vrijdagochtend 10.00 uur met elkaar gemeen? Dan kan je meedoen met sportief wandelen onder de bezielende leiding van Toni Vermeulen op woensdag en Marjolein Laurens op vrijdag.

Gedurende een uur zetten we flink de pas erin en wandelen we door Voorschoten. Dus als je van wandelen houdt, sluit eens gezellig aan. Misschien ben je geblesseerd, maar lukt het wel om mee te doen met sportief wandelen.

 

sportief wandelen vrijdagochtendgroep
De vrijdagochtend wandelgroep onder leiding van Marjolein.


Zo rond mei gaan we op woensdagavond richting de duinen en het strand in Wassenaar. We verzamelen met auto’s bij de benzinepomp bij station Voorschoten en rijden met elkaar mee.


Niks zo mooi als een lang zandpad of een steile helling die uiteindelijk een prachtig uitzicht op de zee geeft. Iedere week ziet het er weer anders ui!


Op vrijdag eindigt de wandeling altijd 'toevallig' bij het Wedde, waar we nog een koffietje nemen en het weekend goed kunnen beginnen. Kortom genoeg reden om eens te komen kijken, de sfeer te proeven en gezond te bewegen!

Verzamelen


Wil je een keer meedoen? We verzamelen woensdagavond op de parkeerplaats van Zwembad Het Wedde en vrijdagochtend voor het Wedde.

 

Judith van Leeuwen (deelnemer)

 

Do 13 juni: Strandlopen Noordwijk, 10 Donderdagen

 

Vr 21 jun: Midzomer Triathlon, Vlietland

 

Za 22 jun: 3e CD-Competitie Leiden (Leiden Atletiek)

 

Zo 23 jun: 3e Seniorencompetitie Goes (AV'56)

 

Zo 23 jun: Sportdag Rijnlandroute

 

DSC_0305

DSC_0539

DSC_0726

DSC_0796

DSC_0851

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.