Trek de stoute wandelschoenen aan!

Wat heeft woensdagavond 19.30 uur en vrijdagochtend 10.00 uur met elkaar gemeen? Dan kan je meedoen met sportief wandelen onder de bezielende leiding van Toni Vermeulen op woensdag en Marjolein Laurens op vrijdag.

Gedurende een uur zetten we flink de pas erin en wandelen we door Voorschoten. Dus als je van wandelen houdt, sluit eens gezellig aan. Misschien ben je geblesseerd, maar lukt het wel om mee te doen met sportief wandelen.

 

sportief wandelen vrijdagochtendgroep
De vrijdagochtend wandelgroep onder leiding van Marjolein.


Zo rond mei gaan we op woensdagavond richting de duinen en het strand in Wassenaar. We verzamelen met auto’s bij de benzinepomp bij station Voorschoten en rijden met elkaar mee.


Niks zo mooi als een lang zandpad of een steile helling die uiteindelijk een prachtig uitzicht op de zee geeft. Iedere week ziet het er weer anders ui!


Op vrijdag eindigt de wandeling altijd 'toevallig' bij het Wedde, waar we nog een koffietje nemen en het weekend goed kunnen beginnen. Kortom genoeg reden om eens te komen kijken, de sfeer te proeven en gezond te bewegen!

Verzamelen


Wil je een keer meedoen? We verzamelen woensdagavond op de parkeerplaats van Zwembad Het Wedde en vrijdagochtend voor het Wedde.

 

Judith van Leeuwen (deelnemer)

 

Zo 7 apr: De Braassemloop

Roelofarendsveen

 

Vr 12 apr: Singelloop Leiden

 

Zo 14 apr: Rotterdam Marathon

 

Zo 14 apr: Hollen door de Bollen

DSC_0378

DSC_0582

DSC_0740

DSC_0794

DSC_0763

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.