Woordje van de voorzitter: Lente en loopjes in korte broek!

Hallo pupillen, junioren, ouders, wandelaars en hardlopers,

 

De dagen worden gelukkig weer wat langer en het zonnetje is steeds meer te zien! De atletiekbaan is minder vaak bevroren, staat niet meer voortdurend onder water staan en de lichtjes kunnen bijna weer thuis blijven! En nog mooier, je kunt in de lente weer hardlopen in je korte broek! Het wordt weer tijd voor koffie met appeltaart op het (binnenkort) vernieuwde terras van Voorschoten '97!


Ook kijken we allemaal uit naar het eerste ClubCircuit van dit seizoen door het Panbos op zaterdag 16 maart en natuurlijk naar dé wedstrijd van 2024 onze eigen VoorschotenLoop op Palmzondag 24 maart. Veel leden van jong tot oud lopen mee, voor een snelle tijd, om te genieten van het lopen en de mooie omgeving of om te strijden om de titel snelste Voorschotenaar (m/v) op de 5 kilometer, 10 kilometer of 10 Engelse Mijl. Om deze loop mogelijk te maken zijn meer dan 100 vrijwilligers nodig! Dus loop je niet mee? Meld je dan aan als vrijwilligers via vrijwilligers@voorschotenloop.nl

 

JoostvanKempen

                                                                                                  

Heb je een week later op Tweede Paasdag maandag 1 april 2024 even tijd, ga dan zeker even langs om te kijken bij het internationale Paastoernooi bij Voorschoten '97 waar onze JO 13-1 aan meedoet! Tegen die tijd is een aantal marathonlopers flink zenuwachtig want 'De Mooiste' komt er dan aan. Op 14 april is de Rotterdam Marathon. Leuk om de dames en heren in het groen van Voorschoten '97 aan te moedigen!

De komende maanden worden belangrijke stappen gezet richting een sportaccommodatiebeleid voor de gemeente Voorschoten. Woensdag 6 maart bespreken de verenigingen van de Sporttafel Voorschoten hun wensen met de beleidsmedewerker die het beleid aan het schrijven is. Naar verwachting is een eerste deel gereed in april.

 

Eind juni van dit jaar wordt het beleid vastgesteld, zodat er (eindelijk) een beslissing genomen kan worden waar de beschikbare 700.000 euro aan besteed kan worden. Wil jij helpen om de laatste 77 meter baan te (ver)kopen? (we hebben al 223 meter verkocht) laat het mij weten of mail naar vzatletiek@voorschoten97.nl.

 

Tot slot, vind je het ook zo tof om op de website of sociale kanalen te lezen wat er allemaal gebeurt binnen de atletiek? Schrijf dan zelf een stukje met een leuke foto en stuur dit aan mathieu@hilgersomtekstproducties.nl.  


Veel atletiek-, loop- of wandelplezier en tot snel!


Joost van Kempen

Voorzitter Atletiekcommissie

 

Do 13 juni: Strandlopen Noordwijk, 10 Donderdagen

 

Vr 21 jun: Midzomer Triathlon, Vlietland

 

Za 22 jun: 3e CD-Competitie Leiden (Leiden Atletiek)

 

Zo 23 jun: 3e Seniorencompetitie Goes (AV'56)

 

Zo 23 jun: Sportdag Rijnlandroute

 

DSC_0177

DSC_0611

DSC_0687

DSC_0746

DSC_0809

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.