Nieuwe training op donderdagavond met zoektocht naar nieuwe trainers

Voorschoten'97 start vanaf donderdag 14 maart met een nieuwe training voor gevorderde lopers. Iedereen die de 10 kilometer kan lopen binnen 50 minuten is vanaf 19.30 uur van harte welkom, in eerste instantie vanaf de club en mogelijk daarna ook op andere locaties in de regio.


Om de gevorderde lopers voldoende trainingsmogelijkheden te bieden, zet Voorschoten’97 in op een nieuwe trainingsgroep. Het Running Team neemt het initiatief, maar nodigt ook andere lopers uit om te komen trainen. De basis is de tweede intervaltraining van het weekschema van trainer Han Kulker. Het is aan de trainers om deze training zo aan te bieden dat het voor de hele groep past en leuk is.

 

De basis is de tweede intervaltraining van het weekschema van trainer Han Kulker. Het is aan de trainers om deze training zo aan te bieden dat het voor de hele groep past en leuk is.

 

76
Kom ook trainen op donderdagavond!

 

Voor het Running Team biedt dit een extra mogelijkheid om in clubverband een training van het schema af te werken, terwijl andere fanatieke lopers op deze manier kunnen kennismaken met de afwisselende trainingen van Han. Bovendien is het in overleg mogelijk om via een schema toe te werken naar jouw doel!

 

Train je mee?


We snappen dat iedereen het druk heeft en dat elke week komen trainen voor veel mensen te veel is gevraagd. Maar wil je af en toe komen trainen op donderdagavond? Dan ben je van harte welkom. Stuur een mailtje naar runningteam@voorschoten97.nl en blijf op de hoogte!

 

Wil je ook een keer training geven?

 

De nieuwe donderdagtraining biedt tevens de gelegenheid om te ervaren hoe het is om trainer te zijn. In eerste instantie begint de groep met tien nieuwe trainers die allemaal één keer training geven. Wanneer iedereen aan de beurt is geweest, krijgen zij de keuze of zij nog een keer willen.

 

Op deze manier verlagen wij de drempel om te beginnen met training geven. Uiteindelijk hopen wij dat er minstens twee trainers overblijven voor de donderdagavond of een ander moment in de week.

 

Op dit moment hebben zich al acht mensen opgegeven. Er kunnen dus nog nieuwe trainers bij! Je hoeft hiervoor geen ervaring te hebben en kunt ook zelf meetrainen. De basis van de training ligt vooraf al vast, dus daar hoef je niet over na te denken. Bovendien kun je zelf de donderdagavond uitkiezen die jou uitkomt! Wanneer je het leuk vindt, biedt de club je extra begeleiding en alle kansen om je verder te ontwikkelen via bijvoorbeeld een opleiding die bij jou past.

 

Interesse?

 

In eerste instantie is de vraag echter niet meer dan: wil je één keer training geven op donderdagavond? Daarna kijken we verder.  Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar runningteam@voorschoten97.nl.

 

 

Zo 7 apr: De Braassemloop

Roelofarendsveen

 

Vr 12 apr: Singelloop Leiden

 

Zo 14 apr: Rotterdam Marathon

 

Zo 14 apr: Hollen door de Bollen

DSC_0134

DSC_0443

DSC_0684

DSC_0792

DSC_0809

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.