Sportief, energiek, spannend en vooral gezellig atletiekkamp in Noordwijkerhout

Atletiekkamp 2023

 

Afgelopen 2 en 3 september was het, na twee jaar kamp op ons eigen veld, tijd om wat verder weg op kamp te gaan. Een groep van 47 atleten en 12 trainers had hun tentje opgezet op een camping in Noordwijkerhout voor een sportief, energiek, spannend en vooral gezellig kamp!

 

Zaterdagochtend kwamen alle atleten aan bij een versierd kampterrein. Na het opzetten van de tenten, de bekendmaking van het thema (feestdagen!) en de uitleg van het Rode draad-spel, vertrokken we richting het bos. Daar moesten de atleten op zoek naar verjaardagsfoto’s en deze bij de trainers precies namaken. Na een stevige lunch werd er ballenroof en verstoppertje gespeeld tegen de trainers. Eenmaal terug op de camping speelden de pupillen en junioren apart een spel en werden de patat en snacks bezorgd. Daarvoor werden de atleten nog verrast met hun eigen unieke kamptrui! Na het avondeten werd nog het spannende Dierengeluidenspel gespeeld en werd een deel van de atleten opgehaald. De jongste pupillen gingen hun bed in (al was slapen nogal moeilijk door de karaoke in de naastgelegen kantine) en stond er voor de junioren nog een spannend nachtspel op het programma.

 

De volgende ochtend werden de eerste atleten (pas) om 7.30 uur wakker (waar de trainers erg blij mee waren). Alle atleten konden lekker wakker worden in hun carnavalsoutfit tijdens de ochtendgymnastiek. Na een goed ontbijt werd de Kamelenrace gespeeld, waarbij de trainers aangekleed werden door de atleten. Voor de lunch stonden heerlijke broodjes knakworst (met lekker veel saus natuurlijk) op het menu. De atleten hadden nog een uur de tijd om zo hoog mogelijk op de Rode draad te komen staan door elkaar uit te dagen voor challenges. Hiervoor kwam bij de junioren Thijmen uit de bus en bij de pupillen Timo. Zij kregen natuurlijk een welverdiende prijs: een pot chocopasta of pindakaas! De ouders druppelden ook weer binnen en binnen de kortste keren was het hele veld weer leeg.

 

De trainers kijken terug op een heel geslaagd kamp. Gaan we volgend jaar weer?

 

Atletiekkamp_2023_01

Atletiekkamp_2023_02

Atletiekkamp_2023_03

Atletiekkamp_2023_04

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.