Strandrun met steeplechase elementen en appeltaart

Langs de waterlijn hardlopen doe ik niet dagelijks. Dat het strand van Wassenaar het decor vormde van de 2e run van het clubcircuit was een goede reden voor mij om op zaterdag 6 mei de hardloopschoenen aan te trekken. Wat ook helpt is de beloning na afloop; geen medaille maar wel een heerlijk stuk appeltaart!

 

Clubcircuit2023

 

En dan waren de weersomstandigheden ook nog fantastisch! Tijdens mijn fietstocht van Voorschoten naar de start-en finishlijn kroop de zon achter de wolken tevoorschijn. Een mooi voorteken. Verschillende lopers kozen de fiets voor de warming-up, anderen spaarden liever nog hun krachten of hadden 'supporters' op de achterbank meegenomen. De organisatie had een mooi parcours uitgetekend, met enkele 'waterbakken' die voor de moeilijkheidsgraad zorgden.

 

De keuze was natte voeten maken of met een goed getimede sprong de overkant proberen te halen. Zo heeft iedere run van het circuit weer iets uitdagends. Het hardlopen met de klotsende golven op de achtergrond was prachtig. Ik denk dat iedereen hiervan heeft kunnen genieten.

Het volgende ClubCircuit is op zaterdag 17 juni. De start en finish is op de atletiekbaan van Voorschoten '97.

 

'Jij bent toch een broer van', alias Roderick

 

Do 13 jun: Strandlopen Noordwijk, 10 Donderdagen

 

Za 29 jun: 3e ZHM pupillen Leiden (Leiden Atletiek)

 

Zo 7 jul:Urban Trail Leiden

 

Zo 7 jul: 10 van Noordwijk

DSC_0302

DSC_0494

DSC_0708

DSC_0751

DSC_0866

 

¬© 2024-2025 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.