Strandrun met steeplechase elementen en appeltaart

Langs de waterlijn hardlopen doe ik niet dagelijks. Dat het strand van Wassenaar het decor vormde van de 2e run van het clubcircuit was een goede reden voor mij om op zaterdag 6 mei de hardloopschoenen aan te trekken. Wat ook helpt is de beloning na afloop; geen medaille maar wel een heerlijk stuk appeltaart!

 

Clubcircuit2023

 

En dan waren de weersomstandigheden ook nog fantastisch! Tijdens mijn fietstocht van Voorschoten naar de start-en finishlijn kroop de zon achter de wolken tevoorschijn. Een mooi voorteken. Verschillende lopers kozen de fiets voor de warming-up, anderen spaarden liever nog hun krachten of hadden 'supporters' op de achterbank meegenomen. De organisatie had een mooi parcours uitgetekend, met enkele 'waterbakken' die voor de moeilijkheidsgraad zorgden.

 

De keuze was natte voeten maken of met een goed getimede sprong de overkant proberen te halen. Zo heeft iedere run van het circuit weer iets uitdagends. Het hardlopen met de klotsende golven op de achtergrond was prachtig. Ik denk dat iedereen hiervan heeft kunnen genieten.

Het volgende ClubCircuit is op zaterdag 17 juni. De start en finish is op de atletiekbaan van Voorschoten '97.

 

'Jij bent toch een broer van', alias Roderick

 

 

Zo 28 apr Omloop van Noordwijkerhout

 

Zo 28 apr Hamburg Marathon

DSC_0177

DSC_0665

DSC_0708

DSC_0792

DSC_0808

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.