Informatieavond jeugdatletiek.

Informatieavond jeugdatletiek

 

Op maandag 14 november vanaf 19.30uur organiseren we een informatieavond voor alle ouders/verzorgers van pupillen en cd-junioren van Voorschoten '97 Atletiek. Locatie is de businessclub van Voorschoten '97. We nemen jullie in 1,5 uur mee in onze visie op atletiek, het jaarprogramma, wedstrijden, de nieuwe baan en vrijwilligerstaken.

 

Bij dat laatste punt willen we in deze uitnodiging alvast wat uitgebreider stil staan. Onze atletiekvereniging draait momenteel op een kleine groep zeer gemotiveerde vrijwilligers. Die groep is te klein en we kunnen niet alles organiseren zoals we dat zouden willen. Voorbeeld zijn de pupillen wedstrijden en de cd-competitie. Vanuit de Atletiekunie is het verplicht om per wedstrijd juryleden te leveren. Als we geen juryleden meesturen mogen onze atleten niet mee doen.

 

Jury klinkt heel officieel, maar de taken zijn heel divers en vaak minder moeilijk dan ze lijken. Je kunt bijvoorbeeld al heel waardevol zijn door te harken of kogels terug te brengen.


Vanuit de Atletiekcommissie gaan we 2 ochtenden organiseren waarop we op onze eigen club uitleg geven over verschillende atletiekonderdelen zodat je precies weet wat er van je verwacht wordt. Daarnaast geven we de mogelijkheid om op kosten van de vereniging een officiële jurycursus te volgen.

 

Naast juryleden zijn we ook op zoek naar allerlei andere vrijwilligers.

Daarom alvast het verzoek om goed na te denken over de manier waarop jullie een bijdrage kunnen leveren aan onze mooie vereniging. Zonder jullie kunnen we het niet.

 

We kijken er naar uit jullie te zien!

 

Namens de atletiekcommissie,

Joost en Maarten

 

 

Do 13 juni: Strandlopen Noordwijk, 10 Donderdagen

 

Vr 21 jun: Midzomer Triathlon, Vlietland

 

Za 22 jun: 3e CD-Competitie Leiden (Leiden Atletiek)

 

Zo 23 jun: 3e Seniorencompetitie Goes (AV'56)

 

Zo 23 jun: Sportdag Rijnlandroute

 

DSC_0294

DSC_0611

DSC_0721

DSC_0759

DSC_0817

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.