De VoorschotenLoop zoekt versterking

Het team van De VoorschotenLoop is op zoek naar vrijwilligers die de prijsuitreiking en de aankleding van het huldigingsplein voor hun rekening willen nemen.

 

Binnen het team is iedereen verantwoordelijk voor zijn of haar eigen taakgebied. Zo zijn er commissies voor het parcours, de start en finish, de vrijwilligers, inschrijvingen en PR en financiën. Per commissie werken wij het liefst met minimaal twee mensen.

 

Voorschotenloop-commissie
Het team van De VoorschotenLoop zoekt versterking.

De commissie

De commissie voor de prijsuitreiking en het huldigingsplein heeft dringend versterking nodig. Waar moet je dan aan denken?

 

  • Regelen van de medailles (geZZinsLoop), bekers en bloemen voor de winnaars in de categorieën 5KM, 10KM, 10EM en de kampioen van Voorschoten en een algemeen aandenken voor alle deelnemers;
  • Aankleden van het huldigingsplein met onder andere de vrachtwagen voor de warming-up, de poffertjeskraam voor de kinderen, de geluidsinstallatie etc;
  • Iemand regelen voor het startschot en om de prijzen uit te reiken;
  • De coördinatie van de prijsuitreiking op de dag zelf (komend jaar op zondag 19 maart), in samenwerking met een aantal vrijwilligers.

Heb je interesse om een bijdrage te leveren alleen onze mooie VoorschotenLoop? Stuur dan een e-mail naar voorschotenloop@xs4all.nl. Wij nemen dan contact met je op!

Za 10 dec: 7e en laatste clubcircuit  bij SnowWorld Zoetermeer

 

Za 10 dec: Crosscircuit AV Sparta

 

Za 17 dec: Kerstrun bij Voorschoten '97

DSC_0378

DSC_0582

DSC_0738

DSC_0775

DSC_0808

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.