Vijfde clubcircuit langs het Prielenbos bij 't Geertje

Het clubcircuit gaat verder op zaterdag 1 oktober. Trainer Ed heeft een parcours uitgezet van 5 kilometer langs het Prielenbos, tegenover Boerderij 't Geertje in Zoeterwoude. De start is om 10.30 uur. Iedereen is van harte welkom.


De ontknoping nadert van het allergezelligste loopcircuit! Het is nog allerminst zeker wie de eindzege pakt bij de mannen en vrouwen en ook in de diverse categoriën is het razendspannend. Tijdens het vijfde clubcircuit van het jaar kunnen daarom belangrijke punten worden gepakt voor de verschillende eindklassementen. Het parcours is bovendien razendsnel. Je kunt dus een serieuze gooi doen naar een PR!

 

Clubcircuit 2019-6
In 2019 stond voor het eerst het clubcircuit langs het Prielenbos op het programma.

 

Beregezellig

Ook voor wie de tijd en het klassement er niet toe doen, is het clubcircuit nabij Boerderij 't Geertje een heerlijk loopje. Het parcours is zeer de moeite waard, net als de beregezellige nazit.

 

Parkeren kan over de brug voorbij Boerderij 't Geertje. Ook niet-clubleden zijn van harte welkom. Hun prestaties tellen alleen niet mee in het klassement. Deelname is voor iedereen gratis.

 

Zo 7 apr: De Braassemloop

Roelofarendsveen

 

Vr 12 apr: Singelloop Leiden

 

Zo 14 apr: Rotterdam Marathon

 

Zo 14 apr: Hollen door de Bollen

DSC_0294

DSC_0443

DSC_0728

DSC_0804

DSC_0848

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.