EK Atletiek 2016

10K Champions Run EK Atletiek 2016

Op zondag 10 juli kun je letterlijk in de voetsporen treden van de Europese topatleten die meedoen aan de EK Atletiek 2016. De Brooks 10K Champions Run voert de deelnemers over het EK-parcours in hartje Amsterdam, met duizenden fans langs de route.

 

Start en finish van de Champions Run is op het Museumplein.

De deelnemers lopen over de grachten en door het Vondelpark en passeren onderweg bijzondere plekken zoals de Hermitage, het Koninklijk Concertgebouw en het Rijksmuseum.

Iedere deelnemer ontvangt een speciaal ontworpen Happy Running shirt en bovendien gaat er van iedere inschrijving 1 euro naar de Johan Cruyff Foundation, social partner van de EK Atletiek 2016 en de Atletiekunie.. Ook krijgen deelnemers de mogelijkheid om nu al (maximaal 4) sessiekaarten te kopen voor de EK Atletiek in een exclusieve pre-sale. Hierbij geldt een korting van € 5,00 per sessiekaart. De reguliere verkoop van deze kaarten start pas in mei 2016.

Leden van de Atletiekunie kunnen zich inschrijven voor de 10K Champions Run .Het tarief voor de loop is  € 29,50.

Hoe gaaf zou het zijn om als Voorschoten '97-er te lopen door hartje Amsterdam, in clubkleding waarbij duizenden mensen jou aanmoedigen!

Meer informatie en inschrijven kan via  http://www.amsterdam2016.org/brooks10kchampionsrun

De Brooks 10K Champions Run is een official side-event van de EK Atletiek 2016 (6-10 juli) in Amsterdam. Tijdens de Europese kampioenschappen gaan breedtesport en topsport hand in hand op prachtige locaties als het Olympisch stadion en het Museumplein. De Brooks 10K Champions Run is een eenmalig, bijzonder evenement waar je aan deelgenomen moet hebben!

 

 

Losse verkoop dagkaarten van start EK Atletiek

 

Op 7 december is de verkoop gestart van de dagkaarten voor het EK atletiek. Je kunt vanaf nu dus kaarten per dag kopen, waardoor je toegang hebt voor een hele dag topatletiek.

In de afbeelding hieronder kun je zien wat een dagkaart voor welke plek in het stadion kost (kinderen tot 12 jaar is de helft van de prijs)


 

 

In het voorjaar start de verkoop van de sessiekaarten. Elke dag bestaat uit twee sessies. Hierdoor kun je kiezen of je in de middag of avond naar het EK wilt.

 

Je kunt dus wachten tot het voorjaar, alleen het voordeel als je nu kaarten koopt is dat je er zeker van bent een plekje in het stadion te hebben voor bijvoorbeeld:

Donderdag7 juli: de 200m finale vrouwen, met hopelijk de gouden race van Dafne Schippers

Zondag10 juli: de finales 4x100m estafette met voor Nederland Dafne Schippers en Churandy Martina wellicht.

 

We gaan met Voorschoten '97 op zaterdag 9 juli al met 25 personen als club naar het EK. Dit wordt natuurlijk een groot feest.

 

Voor meer informatie en het tijdschema bezoek je de website

http://www.amsterdam2016.org/

of mail je met fergusonmatthijs@hotmail.com

 


Voorschoten '97 naar EK-Atletiek in Amsterdam.


   

In juli 2016 start het EK-Atletiek in ons eigen land. Het Olympisch stadion is het decor voor 5 dagen topatletiek op Europees niveau.

 

Uiteraard zullen er veel Nederlandse topatleten hier aan gaan deelnemen, met als boegbeeld natuurlijk wereldkampioen 200m, Dafne Schippers.

Voorschoten '97 atletiek ontbreekt uiteraard niet. Na een aantal oproepen liep de inschrijving storm en gaan we met 25 man naar het EK. Zaterdag 9 juli zullen we bij elkaar in het stadion zitten en onze atleten aanmoedigen. Het belooft schitterend te worden.

 

Mocht je nu niet bij de 25 personen zitten, niet getreurd. Er is voor iedereen de mogelijkheid om zelfstandig kaarten te bestellen.

 

Voor meer informatie over prijzen, data en beschikbare plaatsen, kijk je op

http://www.amsterdam2016.org/nl/tickets/

 

Mis deze once in a life time oppertunity niet!!!



 

 

Zo 28 apr Omloop van Noordwijkerhout

 

Zo 28 apr Hamburg Marathon

DSC_0156

DSC_0494

DSC_0743

DSC_0747

DSC_0842

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.