Scheidsrechters

Scheidsrechter van de maand: Dionne van Stralen

Net als vorig seizoen voor dat het virus Corona uitbrak en roet in het voetbal gooide zal er ook dit seizoen elke maand een scheidsrechter even in het zonnetje gezet worden. Nu er weer een paar onderlinge wedstrijden worden gespeeld op de club zal er ook weer worden begonnen met de scheidsrechters! Deze maanden augustus en september zal dat onze vrouwelijke scheidsrechter Dionne van Stralen zijn.

Dionne 1

Dionne is 16 jaar en volgend seizoen zal haar derde seizoen worden waarin zij wedstrijden fluit. Ze is begonnen met fluiten op een schoolvoetbaltoernooi een aantal jaar geleden, waarbij er aan haar is gevraagd of ze het leuk zou vinden om vaker voor de club te fluiten. Dit zag ze toen wel zitten en nu volgend seizoen zal ze wedstrijden gaan fluiten tot en met de leeftijdscategorie JO15 en MO17. Vanaf het moment dat ze is begonnen met fluiten heeft ze grote stappen gemaakt, hoe ze aan het begin als verlegen meisje tussen de jongens op half veld stond staat ze nu als een zelfverzekerde vrouw die weet wat ze doet tussen de jongens van de JO14 en JO15 op groot veld. Haar grootste droom is om de eredivisie te behalen maar op korte termijn wil ze graag nog zich goed ontwikkelen op de velden van Voorschoten97.

Ook speelt deze dame nog voetbal op Voorschoten97 waarbij ze volgend seizoen zal gaan voetballen in de MO17-1. Met dit team traint ze 2 keer in de week en speelt ze het liefst in de aanval.

Ook buiten de velden is Dionne goed bezig. Ze zit namelijk op het Vlietland college en gaat volgend schooljaar starten in 5 HAVO, examen jaar dus! Dionne zelf haar hobby’s buiten de voetbal om zijn muziek luisteren (voornamelijk van Ariana Grande) en sporten. Haar lievelingseten is sushi maar past gaat er ook wel bij haar in!

Haar grote voorbeelden zijn Stéphanie Frappart omdat zij de eerste vrouwelijke scheidsrechter mocht zijn die de Europese Supercup mocht fluiten en haar begeleider Manon Plandsoen omdat zij al hoge wedstrijden mag fluiten en ook al in het buitenland terwijl Manon op de zelfde manier is begonnen. Overigens vindt Dionne wel dat Stéphanie wat minder boos moet kijken tijdens een wedstrijd. Zelf vindt Dionne het leukste aan het fluiten dat je ook een andere kant van het spel ziet en niet alleen de kant beleeft waarbij je speelt. Het leukste in de scheidsrechters kleedkamer vindt zij de gezelligheid en de grapjes, ondanks dat het bijna allemaal mannen zijn.

Dionne 2

Dionne haar vaste toeschouwer bij de wedstrijd is Manon Plandsoen waarvan ze na de wedstrijd meteen feedback ontvangt en tips krijgt. Ook Dionne haar vader komen wel eens bij de wedstrijden die zij moet fluiten kijken.

Wij wensen Dionne nog vele sportieve maanden toe en hopen haar volgend seizoen na de zomerstop nog veel wedstrijden te zien fluiten!

22-11-2022
Twee clubscheidsrechters V97 gedebuteerd in de vrouwen Eredivisie!
Manon Plandsoen en Stefan Berg gedebuteerd in de vrouwen Eredivisie.
16-09-2021
Hans Wesselman, nieuwe voorzitter scheidsrechterscommissie
Even voorstellen:
07-06-2021
Nieuwe aanwinsten bij de scheidsrechters!
Afgelopen week maarliefst twee nieuwe scheidsrechters
16-05-2021
In memoriam
Koos de Bruijn overleden
30-04-2021
Scheidsrechter van de maand april – Stephan Bronmeijer
10 jaar geleden begonnen bij de mini-league
11-04-2021
De scheidsrechterscommissie
We stellen ons voor en geven een uitleg waar de scheidsrechterscommissie voor staat en wat we allemaal doen
04-03-2021
Scheidsrechter van de maand maart – Wim Odding
“Zolang ik leef blijf ik op Voorschoten97 actief”
18-08-2020
Scheidsrechter van de maand: Dionne van Stralen
Scheidsrechter even in het zonnetje gezet
17-12-2018
Jaarlijkse bijeenkomst scheidsrechters
Nieuwe jassen van sponsoren MCS en Autorijschool Van der Valk
30-08-2018
We kunnen wat versterking gebruiken
Een echt scheidsrechterstenue ligt voor je klaar en tuurlijk word je goed begeleid.

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.