Kledingplan

Kledingplan 2.0

 

Kleding uitdeeldagen bekend

 

Het komende seizoen trappen we af met het tweede kledingplan voor al onze spelende leden. Iedere juniorspeler ontvangt éénmalig een wedstrijdshirt, een wedstrijdbroek, een set kousen, een trainingspak en een voetbaltas. Voor keepers is er een speciale keeperset i.p.v. het wedstrijdtenue. De kleding blijft eigendom van de vereniging en wordt jaarlijks ter beschikking gesteld aan de spelers. De kosten voor het standaard kledingplan (€30) zijn al inbegrepen in de contributie en hoeven dus niet meer apart worden voldaan. Spelers in jeugdselectieteams krijgen daarnaast een set trainingskleding, waarvoor apart een extra bedrag van 30€ per jaar in rekening gebracht zal worden zoals besloten in de ALV afgelopen voorjaar. Ook dit extra bedrag wordt op dezelfde wijze geïnd via de contributie. De senioren ontvangen per speler een wedstrijdtenue, waarvoor – via de contributie - €15 in rekening wordt gebracht.

 

De kleding wordt door fabrikant Hummel gefabriceerd in landen ver weg (Portugal, Turkije) waar de arbeidskosten lager zijn. De verwachting is dat de kleding in de tweede helft van augustus geleverd wordt. Dit betekent dat de eerste wedstrijden van het seizoen mogelijk nog in de oude kleding gespeeld moet worden. Indien hier aanleiding toe is (bv. In het geval er nieuwe leden meespelen die nog geen tenue hebben), neem dan contact op met kledingplan@voorschoten97.nl voor een oplossing.

 

De uitdeeldagen zijn gepland in de laatste week van augustus en eerste week van september. Hiertoe is de volgende planning gemaakt:

- Maandag 28 augustus selectieteams jeugd

- Dinsdag 29 augustus onder 9 – onder 11 overig

- Woensdag 30 augustus onder 13 – onder 15 overig

- Donderdag 31 augustus onder 17 – onder 19 overig

- Maandag 4 september senioren overig (per team)

- Dinsdag 5 september reserve/veegavond

 

Met de begeleiders van de seniorenselecties worden apart afspraken gemaakt over het verstrekken van de kleding.

 

Een aantal teams speelt, i.v.m. het niveau waarop gevoetbald wordt, verplicht met rugnummers. De spelers van deze teams leveren hun shirt na uitlevering in bij hun leider, waarna per team de shirts bedrukt zullen worden. Deze teams houden het ‘oude’ shirt totdat de nieuwe klaar zijn.

 

De seniorenteams krijgen hun tenues per team uitgeleverd. De leiders/aanvoerders wordt gevraagd een lijst met spelers en bijbehorende kledingmaten aan te leveren, waarna op de uitdeelavond gezamenlijk een tas gevuld wordt.

 

Let op: er wordt pas nieuwe kleding uitgedeeld als de oude kleding wordt ingeleverd. De oude kleding is en blijft eigendom van de vereniging. Als club willen we niet dat er volgend seizoen nog verkeerde kleding tussen loopt op de velden. Dit is niet netjes tegenover de (nieuwe) sponsors en leidt ook tot een ongewenste uitstraling van Voorschoten '97. Bovendien krijgt de kleding een tweede leven door het verstrekken aan goede doelen, waardoor mensen in ontwikkelingsgebieden die de kleding veel harder nodig hebben dan wij, er nog plezier van kunnen hebben.

 

Naast deze informatie op de website zullen de spelers/ouders/verzorgers ook per mail van het kledingplan en stand van zaken op de hoogte worden gesteld. Voor vragen/opmerkingen of overig: kledingplan@voorschoten97.nl

 

 

 

Mobiel.nl Yesss Zwaan EAF Kulk Fratelli

15-05-2024
Trainingskleding inleveren bij stoppen, overstap of overgang van de JO-19 naar senioren
30-04-2024
Ik stop met voetballen of training geven wat doe ik met mijn kleding !
24-05-2023
Inname Wedstrijdkleding en Materiaal
24-05-2023
Trainerskleding jeugd inleveren
05-01-2023
Ophalen “Metselbedrijf Zwaan” coachjassen
05-09-2022
Kleding uitgifte Voorschoten '97
Kleding uitgifte
02-09-2022
Nog geen kleding opgehaald of iets ruilen !
Extra uitgifte moment
11-12-2017
Nieuwe kleding op voorraad
Oude kleding goed aangekomen in Gambia
02-11-2017
Van der Valk kledingsponsor van V97
Van der Valk Hotel de Gouden Leeuw is waarschijnlijk de oudste sponsor van V97
03-10-2017
Nieuwe tenues voor alle spelers
Dank aan de sponsors!
04-08-2017
Kledingplan 2.0
informatie uitdeeldagen
21-04-2017
Van de Bestuurstafel, Kledingplan 2.0
Info over Kledingplan 2.0

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.