Kledingplan 

Reglement

      

Reglement Kledingplan Voetbal Voorschoten '97

 

 1. Ieder juniorlid en spelend seniorlid van Voorschoten '97 neemt automatisch deel aan het Kledingplan Voetbal Voorschoten '97 2017 / 2022.

 2. Ieder juniorlid van Voorschoten '97 ontvangt éénmalig een wedstrijdshirt, een wedstrijdbroek, een set kousen, een trainingspak en een voetbaltas.

 3. Leden van de jeugdselecties ontvangen bovendien voor de trainingen een sweater, twee shirts, een short, een broek en een extra set kousen. Het gebruik/huur van deze extra trainingskleding kost 30€ per jaar.

 4. Ieder spelend seniorlid van Voorschoten '97 ontvangt éénmalig een wedstrijdshirt, een wedstrijdbroek en een set kousen. Per elftal is er een voetbaltas.

 5. De onder punt 2, 3 en 4 genoemde artikelen worden in bruikleen aan het lid verstrekt en blijven altijd eigendom van de vereniging.

 6. Het tenue van het kledingplan is het officiële tenue van Voorschoten '97, aangemeld bij de KNVB, en moet tijdens wedstrijden worden gedragen.

 7. De wedstrijdkleding is bedoeld voor wedstrijden. Er mag niet in worden getraind. De kleding mag ook niet worden gedragen als vrijetijdskleding. Tijdens de wedstrijddagen mogen de juniorleden in trainingspak naar de afgesproken locatie komen.

 8. Als een kledingstuk te klein is geworden of versleten, kan het worden omgeruild. Kleding van Voorschoten '97 kan op winkeltijden – maar liefst niet op de zaterdag - worden geruild in de vestiging van Wout Bergers Sport, Schoolstraat 35 in Voorschoten. Ruilen van kleding kan alleen als alles gewassen en schoon is. Bij het ruilen van een trainingspak moeten jack en broek (in dezelfde maat) worden meegenomen.

 9. Kousen kunnen alleen worden geruild als ze nog ongedragen nieuw in de verpakking zitten. Eenmaal gedragen kousen worden niet meer geruild.

 10. In het kader van het kledingplan worden kousen eenmalig verstrekt. Verder zijn ze bij Wout Bergers Sport te koop voor een speciale prijs. Overigens krijgt ieder lid van Voorschoten '97 bij Wout Bergers Sport in Voorschoten korting op alle sportartikelen.

 11. Leden zijn zuinig op de artikelen die ze in bruikleen hebben en zijn er ook verantwoordelijk voor. De kleding moet worden gewassen volgens de wasvoorschriften.

 12. Bij beschadiging, vernieling of vermissing van een van de artikelen van het kledingplan moet een vervangend artikel worden aangeschaft bij de vestiging van Wout Bergers Sport. Hiervoor gelden vaste, gereduceerde prijzen. Zie hiervoor het overzicht op de website van Voorschoten '97. Het vervangend artikel is eigendom van de vereniging en in bruikleen bij het lid.

 13. Het is niet toegestaan de artikelen van het kledingplan uit te lenen aan derden.

 14. In verband met verplichtingen naar de sponsors mogen zonder toestemming van het bestuur op de kleding geen extra uitingen worden aangebracht, zoals rugnummers, namen, emblemen en dergelijke.

 15. Bij tussentijds vertrek naar een andere vereniging of als het lidmaatschap van Voorschoten '97 om een andere reden wordt opgezegd, moeten de artikelen schoon en in goede staat worden ingeleverd bij het secretariaat / de kledingcoördinator. De overschrijving of opzegging gaat pas in als alles is ingeleverd. De kousen hoeven niet ingeleverd te worden.

 16. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist het bestuur in overleg met de kledingcoördinator. 

 

Voorschoten, december 2017   

           

 

Sponsors Kledingplan

Hotel De Gouden Leeuw
13-09-2018
Richtlijnen sponsoring kleding bij Voorschoten '97
Welke mogelijkheden zijn er om kleding te sponsoren
11-12-2017
Nieuwe kleding op voorraad
Oude kleding goed aangekomen in Gambia
02-11-2017
Van der Valk kledingsponsor van V97
Van der Valk Hotel de Gouden Leeuw is waarschijnlijk de oudste sponsor van V97
03-10-2017
Nieuwe tenues voor alle spelers
Dank aan de sponsors!
04-08-2017
Kledingplan 2.0
informatie uitdeeldagen
21-04-2017
Van de Bestuurstafel, Kledingplan 2.0
Info over Kledingplan 2.0

 

© 2021-2022 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.