Kledingplan 

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

 

Ik ben net lid geworden, hoe kom ik aan de V97 wedstrijdkleding?

Je krijgt een kledingbon van de ledenadministratie zodra de inschrijving rond is. Met die bon kun je dan een complete kledingset ophalen bij de winkel van Wout Bergers Sport aan de Schoolstraat in Voorschoten. Informeer eventueel bij ledenadministratie@voorschoten97.nl 

 

In en uit een jeugdselectieteam, hoe kom ik aan een nieuw shirt?

De A1, B1, C1 en D1 selectieteams beheren via de leider hun eigen set wedstrijdshirts (want dat zijn vaak sets met rugnummers) en als je uit zo'n team komt dan heb je dus geen eigen shirt. Als je dan naar een niet-selectie team gaat dan kun je shirt ophalen in de winkel. Informeer eventueel even de kledingplan coördinator via kledingplan@voorschoten97.nl 

Vice versa, spelers die voor het eerst naar een jeugdselectieteam gaan waar shirts aanwezig zijn, dienen hun 'oude' shirt in te leveren in de winkel van Wout Bergers. Eventueel kun je het shirt ook rechtstreeks doorgeven aan een speler die uit de selectie valt, dan hoeven jullie allebei niet naar de winkel te gaan.

 

Kan de jeugdselectie trainingskleding ook geruild worden?

Ja, deze kleding hoort bij het V97 kledingplan en kan daarom geruild worden als je eruit bent gegroeid (zie het kledingplan reglement). Je kunt direct in de winkel van Wout Bergers gaan ruilen. Als je maat niet voorradig is dan wordt die bijbesteld en meestal binnen twee weken geleverd.

 

Mag ik het nieuwe wedstrijdtenue ook dragen bij de trainingen?

Nee, dat mag beslist niet. Het nieuwe wedstrijdtenue en het presentatiepak (groen-zwarte trainingspak) mogen alleen bij wedstrijden gedragen worden.

  

Moet ik een maat tenue 'op de groei' kiezen?

Nee, je moet de best passende maat kiezen. Zodra je eruit gegroeid bent kun je je tenue, trainingspak of trainingset ruilen voor een grotere maat in de winkel van Wout Bergers Sport in Voorschoten.

 

Kan ik shirt en broek in een verschillende maat krijgen?

Ja, dat kan voor het wedstrijdtenue. De trainingspakken en keepersets worden echter als set ingekocht en daarbij kan het niet. Overigens raden we niet aan om verschillende maten te nemen, tenzij je een wat uitzonderlijke bouw hebt zoals zich bij de wat oudere senioren weleens voor wil doen.

 

Ik heb mijn lidmaatschap opgezegd, waar moet ik mijn kleding inleveren?

Je moet je kleding schoon en gewassen inleveren in de winkel van Wout Bergers, inclusief de tas. Pas als je dat gedaan hebt word je uitgeschreven. Zeg je op per einde seizoen dan moet je de kleding voor 1 juli inleveren, anders blijf je nog een jaar lid.

 

Ik ben een kledingstuk kwijtgeraakt, wat nu?

Helaas moet je dan een vervangend kledingstuk zelf aanschaffen, dat kan tegen vastgestelde V97 prijzen in de winkel van Wout Bergers Sport aan de Schoolstraat. 

 

Mag ik mijn kleding uit het kledingplan voorzien van mijn naam?

Nee, het is niet de bedoeling dat de kleding voorzien wordt van een permanente markering want na inruilen kan het kledingstuk bij iemand anders terechtkomen en die persoon wil niet met jouw naam rondlopen. Er mag eventueel wel een identificatie in het kledingstuk genaaid worden of een label ingehangen, dat je dan verwijdert voordat je de kleding weer inlevert.

 

Moet ik een maat tenue 'op de groei' kiezen?

Nee, je moet de best passende maat kiezen. Zodra je eruit gegroeid bent kun je je tenue, trainingspak of trainingset ruilen voor een grotere maat in de winkel van Wout Bergers Sport in Voorschoten.

 

Ik ben keeper bij een E/F team, krijg ik dan een keeperset?

Als je in een selectieteam zit en een vaste keeper bent, dan krijg je een keeperset ipv een veldtenue. Als je in een niet-selectieteam zit dan krijg je altijd een veldtenue. Elk van deze teams heeft een keeperset gekregen, steeds te dragen door de keeper van dienst. De leider beheert de set en levert die aan het einde vh seizoen in bij de materiaalcommissaris, samen met de wedstrijdballen en andere materialen.

 

Wie zijn de kledingcoördinatoren en hoe bereik ik die?

Menno Geltink en Gé van Niekerk zijn de kledingcoördinatoren, bereikbaar via email op kledingplan@voorschoten97.nl

Sponsors Kledingplan

Hotel De Gouden Leeuw
13-09-2018
Richtlijnen sponsoring kleding bij Voorschoten '97
Welke mogelijkheden zijn er om kleding te sponsoren
11-12-2017
Nieuwe kleding op voorraad
Oude kleding goed aangekomen in Gambia
02-11-2017
Van der Valk kledingsponsor van V97
Van der Valk Hotel de Gouden Leeuw is waarschijnlijk de oudste sponsor van V97
03-10-2017
Nieuwe tenues voor alle spelers
Dank aan de sponsors!
04-08-2017
Kledingplan 2.0
informatie uitdeeldagen
21-04-2017
Van de Bestuurstafel, Kledingplan 2.0
Info over Kledingplan 2.0

 

© 2021-2022 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.