26-07-2010
Fotoreportage Voorschoten '97 - Feyenoord
Fotoreportage van Christiaan Westgeest
26-07-2010
Fotoreportage Voorschoten '97 - Feyenoord
Fotoreportage van Manon Vonk
26-07-2010
Fotoreportage Voorschoten '97 - Feyenoord
Fotoreportage van Wim Hogewoning
08-07-2010
Dankwoord aan alle Voorschoten '97-medewerkers rond de wedstrijd tegen Feyenoord
Voorschoten '97-organisator Jelle Raap erg blij met alle ondersteuning bij deze wedstrijd.
08-07-2010
Fotoreportages Voorschoten '97 - Feyenoord dd 6 juli 2010
Aantal fotografen bij Voorschoten '97 - Feyenoord was zeer trefzeker. Zie hier het resultaat.
08-07-2010
Diverse verslagen Voorschoten '97-Feyenoord vanuit de media
Oefenwedstrijd tegen Feyenoord genereert veel publiciteit
08-07-2010
Wedstrijdverslag; Feyenoord kent geen medelijden met Voorschoten '97: 0-11
Doelpuntenregen tijdens mooi voetbalfeest op Adegeest
07-07-2010
Sfeerverslag Voorschoten '97 - Feyenoord
Door razende reporter Christiaan Riemens
06-07-2010
Feyenoord wint met 0-11 bij Voorschoten '97
Dinsdag 6 juli: Zon, prima sfeer, goede organisatie in Voorschoten en een WK-finale voor Oranje.
06-07-2010
Volop kaarten te koop aan kassa Voorschoten '97
Aan kassa kaarten kopen voor Voorschoten '97-Feyenoord
24-06-2010
Interview wedstrijdsponsors Voorschoten '97 - Feyenoord
J.A. van Deursen Loodgieters en Aannemersbedrijf G.J. Kriek wedstrijdsponsors Voorschoten '97 - Feyenoord
10-06-2010
Clubvoorverkoop Voorschoten '97 - Feyenoord zaterdag 12 juni op Adegeest
Tussen 10.00 uur en 11.30 uur leden- en vrijwilligerskorting voor 1 kaart p.p.
10-06-2010
Vandaag, 10 juni, start de voorverkoop Voorschoten '97 - Feyenoord !!
Op dertien voorverkoopadressen zijn de toegangskaarten verkrijgbaar.
02-04-2010
FEYENOORD SPEELT EERSTE OEFENWEDSTRIJD 2010-2011 TEGEN VOORSCHOTEN '97!!
Feyenoord op 6 juli voor de 6e maal te gast op Sportpark Adegeest.
Hoofdmenu

  Feyenoord2010 

Dankwoord aan alle Voorschoten '97-medewerkers rond de wedstrijd tegen Feyenoord

Voor de zesde keer in de 13-jarige geschiedenis van Voorschoten '97 mochten wij op Sportpark Adegeest weer gastheer zijn voor Feyenoord. Deze traditional onder de oefenwedstrijden (waar het Feyenoord betreft) kan alleen worden georganiseerd met behulp van vele vrijwilligers. Voorschoten '97 doet dit soort wedstrijden louter met eigen mensen en dat is een enorm compliment waard.
 
Als voorzitter van de organiserende werkgroep wil ik als eerste de werkgroepleden bedanken, die veel werk hebben verzet in de laatste maanden. Overleggen, regelen, mensen en bedrijven benaderen; het kan alleen als de gedrevenheid en passie voor onze club en het te organiseren evenement groot is. We verkeren bij Voorschoten '97 in de gelukkige omstandigheid dat wij beschikken over een ervaren, honkvast team waar ik buitengewoon trots op ben. Soms doet iemand een stapje achteruit en komt er aan de andere kant weer iemand bij. Deze mensen kennen het klappen van de zweep en doen dat uitermate goed binnen hun eigen taakgebied. De neuzen staan altijd de juiste richting op, want deze wedstrijd moet een succes worden.
 
Ons medewerkersgilde op de wedstrijddag bedraagt maarliefst 110 mensen. Zij zorgden op 6 juli dat enkele duizenden bezoekers weer een mooie voetbalmiddag beleefden. Het maakt mij trots om te zien hoe zij dat doen. Vriendelijk, op hun taak berekend, strak, hulpvaardig en veel plezier uitstralend. Voorschoten '97 was in de breedte uitstekend vertegenwoordigd. Het was een combinatie van seniorenvoetballers, jeugdvoetballers, atleten, niet spelende leden, bestuursleden, commissieleden en supporters, kortom: een dwarsdoorsnede van onze club. Zo hoort het te zijn en zo zou het altijd moeten zijn. Dat is het echte Voorschoten '97-clubgevoel.  De complimenten gaan ook uit naar de harde werkers die in de voorbereiding de velden uitzetten, de lijnen trekken, het materiaal klaar hebben gemaakt en (met de Dames 1) zorgden, dat de kleedkamers weer superschoon waren.
 
Indrukwekkend was de minuut stilte voor de wedstrijd tegen Feyenoord vanwege het overlijden van oud-SVLV voorzitter Wil van Aken. Het zal de familie van Wil (100%-Voorschotenaren met een warm kloppend Feyenoordhart) goed hebben gedaan.
 
De 'Day After' is ook belangrijk. In het verleden werd die belangrijke opruimochtend nog wel eens vergeten, maar dat is verleden tijd. Binnen twee uur werd op woensdagmorgen het hoofdveld van ons sportpark gefatsoeneerd. Het zonnetje was daarbij een aangename metgezel.
 
De wedstrijdsponsors Aannemersbedrijf G.J. Kriek BV en Van Deursen Loodgieters wil ik bedanken voor hun bijdrage, hetgeen ook voor de talrijke adverteerders in het wedstrijdprogramma geldt. De familie Van Ipenburg fungeerde, zoals gewoonlijk, als wedstrijdbalsponsor en andere sponsors kochten mooie sponsorpakketten. Zonder deze ondersteuning is het een stuk lastiger om deze wedstrijd in financieel opzicht rond te krijgen.
 
De burgemeester, de gemeente Voorschoten, de afdeling Welzijn, het Uitvoerend Bedrijf, de politie, de brandweer en de EHBO dank ik voor hun medewerking en bijdrage ten aanzien van de noodzakelijke randvoorwaarden die het mogelijk maken dat Feyenoord veilig naar Voorschoten kan komen. Soms zien de overheden iets teveel beren op de weg naar mijn zin, maar over het algemeen is de samenwerking goed te noemen. Fantastisch was de medewerking van de gemeente Voorschoten en enkele bedrijven bij de realisatie van de blijvende staantribune langs het hoofdveld in juni. Dit project werd succesvol getrokken door John Kriek. De dertien plaatselijke en regionale voorverkoopadressen dank ik voor hun medewerking bij de kaartenverkoop voor het duel tegen Feyenoord.
 
Natuurlijk dank ik ook het opgekomen publiek, want hun aanwezigheid zorgt er voor dat deze wedstrijd voor veel mensen een sportief hoogtepunt vormde. Opnieuw gedroeg het publiek zich voorbeeldig, maar inmiddels zijn wij niet anders gewend in Voorschoten. Vooral daardoor kon het opnieuw een voetbalfeestje worden. Eerlijk is eerlijk, het grote voetbalfeest vond in ons land een paar uur later plaats toen Nederland Uruguay met 3-2 klopte in de halve finale van de WK.  
 
Tot slot wil ik Feyenoord bedanken voor de komst naar Voorschoten. Op Sportpark Adegeest bewogen Leo Beenhakker, Onno Jacobs en Mario Been en de spelers zich zeer ontspannen voort en genoten van het sfeertje op onze club.
 
Ik wens Voorschoten '97 en Feyenoord vanaf deze plaats een succesvol seizoen toe en spreek de hoop uit dat Oranje ons zondag 11 juli tegen Spanje allemaal kampioen maakt.
 
 
Jelle Raap
Organisator
 

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.