Sponsoring

Sponsormogelijkheden

 

Sponsormogelijkheden Voorschoten '97 seizoen 2021 – 2022

 

 Zonder sponsoring is amateurvoetbal niet meer mogelijk. Daarom kent Voorschoten '97 een sponsorcommissie die probeert zoveel mogelijk bedrijven en organisaties te betrekken bij de vereniging. De bijdrage van de sponsor zorgt er mede voor dat Voorschoten '97 kan blijven spelen op het huidige niveau of wellicht hoger. En dat geldt vooral voor onze jeugdelftallen!

 

Wij geven u hieronder  een overzicht van de sponsormogelijkheden.

 

Boarding.

Onze bijna 2000 leden en alle andere bezoekers van het sportveld zien het hele jaar uw naam rond ons hoofdveld. De afmeting van het reclamebord is 400 x 70 cm. Wij zorgen voor de produktie, bevestiging en het onderhoud. Contractduur bedraagt minimaal 3 jaar.

 

Advertentie in de presentatiegids. Uw advertentie in onze jaarlijkse presentatiegids die voor de start van het nieuwe seizoen verschijnt en die we verspreiden onder onze leden, sponsors, bedrijven in Voorschoten en bestuursleden van bezoekende verenigingen.

 

Advertentie op de TVschermen in het klubhuis.

Uw advertentie vertonen wij op de TV schermen in ons klubhuis, dat wordt bezocht door onze bijna 2000 leden en alle gasten op het sportpark. Ook kunt u uw eigen bedrijfsfilm aanleveren voor vertoning op de schermen.

 

Banner website Voorschoten '97

Onze website wordt jaarlijks bijna 500.000 keer bezocht die goed zijn voor bijna 2.700.000 pageviews. Onze website biedt de sponsors dus veel exposure. Een opvallende actiebanner op de website presenteert uw bedrijf en een bijzondere actie voor leden. Met uiteraard de doorlink  naar uw eigen website.

 

Balsponsor/wedstrijdsponsor

U sponsort de bal waarmee de zaterdag- of zondagselectie haar thuiswedstrijden speelt. Die wedstrijden worden bezocht door honderden toeschouwers. Uw bedrijf wordt omgeroepen en op de website vermeld en u bent welkom in de businessclub op die wedstrijddag. Kosten bedrage € 100,- ex. BTW.

 

Vlagsponsor

Bij wedstrijden van de zaterdag- en zondagselecties hangt uw vlag rond het hoofdveld. Die wedstrijden worden bezocht door enkele honderden toeschouwers.

 

 ‘Man of the Match’

Bij elke thuiswedstrijd van het eerste zaterdag- en zondagelftal maken we tegen het einde van de wedstrijd de ‘Man of the Match’ bekend. Deze speler ontvangt een dinerbon. Uw bedrijf wordt na afloop van de wedstrijd en bij de uitreiking in de business club bedankt als sponsor.

 

 ‘Pupil van de week’

Bij elke wedstrijd van het eerste zaterdag- en zondagelftal is een jeugdspeler aanwezig die een bal met handtekeningen van de selectiespelers krijgt en een shirt met daarop vermeld: Pupil van de Week. Tijdens de wedstrijd bedanken we uw bedrijf als sponsor.

 

Sponsoring bijzonder evenement

Vraag naar de mogelijkheden voor sponsoring van een bijzonder evenement, zoals een activiteit voor onze jeugd,  of  een (jeugd)toernooi of organiseer een eigen evenement op onze velden.

 Liefst komen we samen met u tot een pakket op maat, helemaal afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. Mail ons daarom via sponsoring@voorschoten97.nl. Daar kunt u ook de tarieven van onze sponsormogelijkheden aanvragen.

06-10-2021
Burgmeester ontvangt eerste presentatiegids van Voorschoten '97 .
Presentatiegids 2021 – 2022 gelanceerd.
16-12-2019
Nieuwsbrief sponsorcommissie
editie 2 2019-2020
13-10-2019
Nieuwsbrief sponsorcommissie
editie 1 2019-2020

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.