Sponsoring

Businessclub

 

De Business Club van Voorschoten '97

 

Sportief en gezellig netwerken, altijd een succes!

 De Business Club van Voorschoten '97 is een actief, sportief en zakelijk netwerk van zo’n dertig bedrijven en privépersonen die de Voetbal- en Atletiekvereniging Voorschoten '97 een warm hart toedragen. Wij willen een ongedwongen ontmoetingsplaats creëren voor ondernemers en geïnteresseerde niet-ondernemers, waarbij de sport en met name de Voetbal- en Atletiekvereniging Voorschoten '97 als bindend element dient.

 

Voorschoten '97 heeft een goede naam in de regio en is voortdurend op zoek naar een goede mix tussen sport en zaken doen. Ook ontwikkelen we vanuit de Business Club initiatieven om de vereniging in materiële zin te ondersteunen. Voorschoten '97 is met haar bijna 2000 leden een prachtige sportvereniging en kan ook voor u van commercieel belang zijn. Daar zijn wij graag bij betrokken.

 

De Business Club heeft een eigen onderkomen op het sportcomplex Adegeest. Deze gezellige en representatieve ruimte ligt boven de kleedkamers en biedt een prachtig uitzicht over het hoofdveld. U en uw gasten zijn er voor en na de wedstrijden van het eerste  zaterdagteam van harte welkom om in een sportieve sfeer en onder genot van een hapje en een drankje collega's te ontmoeten.

 

 

Activiteiten Business Club

  

Business Club

In de Business Club van Voorschoten '97 ontmoeten ondernemers en andere geïnteresseerden elkaar in een gezellige sfeer. Zo willen we onze binding met het bedrijfsleven en het maatschappelijke leven in Voorschoten onderhouden en vergroten. Rond iedere thuiswedstrijd van Zaterdag 1  is de Business Club een plezierige ontmoetingsplaats. De eigen ruimte biedt een prachtig uitzicht op het vernieuwde kunstgras hoofdveld en het grote terras. De namen van de leden van de Business Club vindt u op onze website onder ‘Sponsoring/Businessclub’.

 

Club van 100 Sponsortoernooi

Jaarlijks vindt dit toernooi plaats. Ieder jaar wordt op de woensdag voor Hemelvaart dit toernooi georganiseerd. Winnaars van de afgelopen jaren waren de teams van Jetts 24/7, de Club van 100, Paulides en partners en Afdeling Klantenservice.. In 2019 was het laatste toernoo en was een zeer succesvol toernooi, afgesloten met lekkere tapas van sponsor La Casita, drankjes en mooie prijzen voor de winnaars. Woensdag 25 mei a.s. weer!

 

Evenementen

Jaarlijks organiseert de businessclub diverse evenementen voor sponsors. Afgelopen seizoen bezochten we samen de wedstrijd Nederland - Ierland. Met de ontvangst bij onze club, de busreis, een gezamenlijk diner onderweg en een mooie zitplaats in de Arena, was iedereen dik tevreden. Voor herhaling vatbaar! Dit seizoen organiseren we weer een jubileumfeest voor onze sponsoren, een Club van 100 Sponsortoernooi en we werken aan plannen voor enkele nieuwe evenementen. 

 

Sponsor worden

Word ook sponsor van Voorschoten '97. Op onze website www.voorschoten97.nl vindt u onder ‘sponsoring’ diverse sponsormogelijkheden. Onze accountmanagers maken graag samen met u een aanbod ‘op maat’. Mail naar sponsoring@voorschoten97.nlen we nemen snel contact met u op.

06-10-2021
Burgmeester ontvangt eerste presentatiegids van Voorschoten '97 .
Presentatiegids 2021 – 2022 gelanceerd.
16-12-2019
Nieuwsbrief sponsorcommissie
editie 2 2019-2020
13-10-2019
Nieuwsbrief sponsorcommissie
editie 1 2019-2020

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.