Zaterdag 1 speelt uit in Voorburg tegen Forum Sport.

ForumSport.act

Vorige week stond er na 90 minuten 2-0 op het scorebord, achteraf na een wedstrijd die minder moeilijk was dan vooraf gedacht, maar men zal deze lijn door moeten trekken wil men de drie punten mee naar Sportpark Adegeest nemen om de aansluiting met de subtop te behouden; dit wordt ook weer een wedstrijd waarin het alle kanten op kan. Forum Sport staat momenteel 1 puntje hoger dan onze geel-groenen, ook weer een pittige tegenstander dus.

Forum SportVoorschoten '97

De wedstrijd op Sportcomplex ’t Loo (Prins Bernhardlaan 242, 2273 BP Voorburg) begint om 14.30 uur. De leiding is in handen van de heer F. (Ferit) Akkaya.

Za 2 speelt ook uit in Voorburg tegen Forum Sport 2. Aanvang wedstrijd 12.00, leidsman de heer R. (Ronald) de Graaf.

Zondag 1 speelt a.s. zondag, 27 november thuis tegen HOV/DJSCR 1.

Voorschoten '97HOV-DJSCR

Zondag 1 speelde een prima eerste helft in Den Haag tegen SVH waarin het op een 0-2 voorsprong, in de tweede helft ging te veel in zakken en liet de tegenstander terug in de wedstrijd komen en verliet het veld met een 2-2 gelijk spel. Herpakken en a.s. zondag de punten thuis houden, is de boodschap. HOV/DJSCR staat met 6 punten uit 7 wedstrijden, 10de in de huidige ranglijst.

De wedstrijd op Sportpark Adegeest begint om 14.00 uur. De wedstrijdleiding is in handen van de heer P. (Paul) Snoek. De wedstrijdbal is geschonken door PKF Wallast, Accounts & Belastingadviseurs en door Rob Beij, Woning- & projectstoffeerder te Voorschoten, waarvoor hartelijk dank. Pupil van de week, mogelijk gemaakt door LIVA Verloskundigenpraktijk en drukkerij Royal Print, beide te Voorschoten is deze zondag:  nnb.

Zo 2 speelt thuis tegen EMM 2, aanvang wedstrijd 10.45 uur, scheidsrechter : C.  (Cornelis) Beij.

Onze Vrouwen 1 spelen thuis tegen EMM Vr 1, aanvang 16.15 uur.