Zorg jij voor een bijdrage van € 250 voor Voorschoten '97?

Bel Esther Remmerswaal op (06) 200 89 112

Zorg jij voor een bijdrage van € 250 voor Voorschoten '97?

 

Ga dan bij Rabobank op de koffie voor een vrijblijvend hypotheekgesprek. Denk jij bijvoorbeeld aan verhuizen, verbouwen of verduurzamen en wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Dan is deze actie écht iets voor jou. Want het is goed voor Voorschoten '97 & goed voor jou.

Of je nu op zoek bent naar een (nieuwe) woning, een goed onderbouwd bod wilt uitbrengen, jouw huis wilt verduurzamen of je woning toekomstbestendig wilt maken: met een lokale hypotheekadviseur van de Rabobank krijg je een vrijblijvend advies dat bij jouw situatie past, nu én in de toekomst. Én je helpt Voorschoten '97 met €250 voor de clubkas!

Elkaar helpen
Rabobank is al jaren partner van Voorschoten '97. Rabobank helpt ons met een financiële bijdrage, maar óók met kennis en hun netwerk. Én ze staan klaar om onze leden, jou dus, te helpen: financieel, op het gebied van duurzaam wonen en/of ondernemen. Heb jij een financieel vraagstuk? Denk dan eens aan onze sponsor Rabobank. Want wij geloven in deze samenwerking!

Voorschoten '97-actie voor hypotheekgesprek

Tot en met maart van dit jaar kun jij €250 voor onze club verdienen. Het enige wat daarvoor nodig is, is het hebben van een vrijblijvend hypotheekgesprek. Het totaalbedrag van de actie is bestemd voor verbetering ruimte voor verzorging en fysiotherapie voor alle leden. Voor een afspraak bel je met Esther Remmerswaal op (06) 200 89 112.

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.