A.s. zaterdag informatiedag glasvezel

In een eerder bericht is er al uitgebreid stilgestaan bij de samenwerking tussen Delta Netwerken en Voorschoten '97. Delta/Caiway is momenteel bezig met schouwen en heeft ook al twee drukbezochte informatieavonden in het centrum van Voorschoten achter de rug. A.s. zaterdag 3 december als onder andere de Zaterdag 1 thuispeelt tegen UVS zullen meerdere medewerkers van Delta Netwerken aanwezig zijn met een stand om informatie te geven aan alle leden en vragen te beantwoorden indien hier behoefte aan is.

 

Een abonnement via Delta/Caiway levert niet alleen 25 euro op voor jezelf, maar als lid van Voorschoten '97 levert dit ook 50 euro op voor de club als je je via de speciaal daarvoor ingerichte website van Delta aanmeldt. Het opgehaalde bedrag komt ten goede aan materialen voor de jeugd van atletiek en voetbal.

 

Indien je op het aangegeven tijdstip niet op de club bent kun je ook via onderstaande foto d.m.v. het scannen van de QR code naar de speciaal hiervoor ingerichte website waarop je alle informatie kunt vinden.

 

Bryan Hilders

Voorzitter Sponsorcommissie & Sponsorhome

 

Combi_Voorschoten '97_Poster_Clubactie_A3_DEF HR

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.