Geslaagde afsluiting Zondag

Afgelopen zondag 23 juni heeft de zondagselectie haar allerlaatste afscheid gehad. Een groter afscheid dan normaal waarin oud-spelers, oud-trainers, supporters van weleer en andere betrokkenen van de zondagfamilie nog één keer samenkwamen. Een geslaagde middag én avond onder muzikale begeleiding van coverband Escape. 

 

Voor het laatste afscheid heeft de selectie een aantal categorieën gemaakt om een aantal mensen extra in het zonnetje te zetten. Niet iedereen hiervan was aanwezig maar het getuigschrift gaat hun kant op komen:

 

Categorie staf: Rinus van der Burg

Categorie speler: Mike Nikic

Categorie bestuur: Martin Witsmeer

Categorie sponsor: John Kriek

Categorie supporter: Bob van Aken

Categorie mascotte: Barend Lavrijsen

1E8A1243_tn

 

Ook het Wapen van Voorschoten, jarenlang trouwe sponsor van de Man of the Match bon verdiende wat extra aandacht.

 

Verder zoals iedereen gewend is van de Zondag lieten we niemand met lege handen naar huis gaan. Het boek van de Zondagselectie is op 23 juni afgesloten. Om iedereen een blijvende herinnering te geven van 27 jaar voetbal op Zondag bij Voorschoten '97 hebben we alle mensen een grote poster aangeboden waarop de geschiedenis/hoogtepunten van 27 jaar Zondagvoetbal te zien zijn.

 

De allereerste poster werd symbolisch uitgereikt aan Jeffrey van Veen, oud-speler van de zondagselectie en tot dit jaar trainer geweest van de Zondag 2. Daarmee heeft Jeffrey, samen met Rinus, als enige 27 jaar lang een actieve rol in de selectie gehad. Om deze reden, samen met nog een heleboel andere redenen is Jeffrey van Veen nogmaals in het zonnetje gezet nadat hij afgelopen woensdag in de ALV unaniem benoemd werd tot Erelid van Voorschoten '97. Terecht en dikverdiend. Hem is een prachtige collage aangeboden met al zijn hoogtepunten als speler en als trainer in de 27 jaar dat hij onderdeel was van het Voorschotense Zondagvoetbal.

1E8A1256_tn

 

Verder een woord van dank aan Jules Perel voor zijn hulp bij de oorkonden en posters, aan Maarten Kriek voor de regie over de barbecue, aan Horecaslagerij van der Veldt voor het vlees op de barbecue en aan de dames 1 die zich bereid vonden om bardiensten te draaien.

 

De Zondagselectie 

 

Zie foto's:

https://photos.app.goo.gl/Nce6Xws7daL5JcfQ7

 

 

De Voorschotenloop

 

© 2024-2025 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.