Zaterdag 3 - wederom een mooi seizoen!

Zaterdag 3 - wederom een mooi seizoen!

 

V97-zat3


Zaterdag 3, een team met ouwe lullen en jonge honden. Sommige spelers gaan terug tot de F5 en F1. Destijds onder ander nog getraind door onder andere echte clubmensen zoals Ruud Nolet (kan je nagaan hoelang die al actief is), Willem van de Linden en Paul v. Paassen.

 

Tegenwoordig worden ze toch wel een dagje ouder met een gemiddelde leeftijd van boven de 35 en uitschieters in de 40. Desondanks weten ze met het good old 1-4-4-2 nog steeds menig tegenstander te verassen aan het begin van de competitie.

 

Achterin ervaring, voorin en op de flanken de “kanonnen”.


Omdat sommige het tegenwoordig alleen nog maar van techniek moeten hebben is het super dat jonge toppers zoals Stan, Justin en Wout hun draai volledig in het derde hebben gevonden. Maar daarnaast ook opgewassen zijn tegen de “oude generatie” en hun  “verbale gedrevenheid” in het veld. Dit jaar op een haar na hebben ze geen promotie wedstrijden weten te bemachtigen naar de reserve 1ste klasse. Geen onverdienstelijk seizoen dus!

 

IMG_9113

 

Deze oude mannen trainen nog door tot eind juni om het verval in de zomer te minimaliseren (op deze leeftijd het grootste probleem). Maar ook echte liefhebbers dus!

 

Op naar weer een mooi seizoen in 2024-2025!

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.