Zondagselectie hervat training

Deze week is de zondagselectie gestart voor de voorbereiding van het seizoen 2023-2024. Na een teleurstellende afloop van het afgelopen seizoen gaan de spelers dit jaar voor sportieve revanche.
 
Met het afscheid van Bennie Hogewoning, Chris van der Mijn, Timo van Aken, Jurgen Oerlemans, Rick van der Maas en Hamid Sarmastzada verliest de selectie ervaring en kwaliteit. 
 
Positief nieuws is dat Tijmen Mulder nog een jaar doorgaat binnen de selectie en dat Jesse Vijlbrief weer terug is gekeerd na een halfjaar gestudeerd te hebben in Madrid. Daarnaast komen Casper Koreman en Luca Vlasblom over vanuit Zaterdag 4.
 
Verder zullen er meerdere jongens vanuit de jeugd de zondagselectie komen versterken, te weten: Rob vd Berg, Chris vd Berg, Wouter vd Salm, Rogier vd Beld, Ton Rozenburg, Robin de Vries en Noa v Velsen. 
 
Met het stoppen van de ervaren jongens beschikken trainers Denis Luhulima en Jeffrey van Veen, die beiden aankomend seizoen opnieuw voor de groep staan, over een piepjonge selectie met maar één dertiger in de selectie. Een mooie uitdaging en tevens dus genoeg ruimte voor ontwikkeling van wederom alleen maar Voorschotense jongens! 
 
Ook goed nieuws op het gebied van de staf. Teammanager en ass. scheidsrechter Donovan Ton gaat door en verzorgster Linde Wiegeraad gaat door. Zij zal op dinsdagavonden en op zondag de thuiswedstrijden aanwezig zijn. De donderdagavond en zondag uitwedstrijden zullen aankomend seizoen worden ingevuld door ''good old'' Wim Boting. Spelers en staf zijn zeer verheugd dat hij weer terug is op het oude nest!
 
De komende weken zullen gebruikt worden om fit te starten aan de eerste competitiewedstrijd die gepland staat op zondag 24 september. Het complete programma kun je hieronder vinden waarbij alle steun, ook in de voorbereiding, weer zeer gewaardeerd wordt. Let op: Net als afgelopen jaar speelt de Zondag 1 haar bekerwedstrijden op zaterdag om 17.00 uur!
 
Week 33:
Di - Do - Zo trainen
 
Week 34:
Di - Do trainen
Zo 27 augustus oefenwedstrijd sv Dios (uit) aanvang 13.00 uur
 
Week 35:
Di - Do trainen
Za 2 september bekerwedstrijd Zondag 1 - Roodenburg 1  (thuis) aanvang 17.00 uur
Zo 3 september bekerwedstrijd Zondag 2 - Graaf Willem II VAC 2 (uit) aanvang 10.00 uur
 
Week 36: 
Di 5 september Sportiff LAV Cup Kagia 1 (uit) aanvang 20.00 uur
Do 7 september trainen
Za 9 september bekerwedstrijd Zondag 1 - LSVV 1 (uit) aanvang 17.00 uur
 
Week 37: 
Di 12 september oefenwedstrijd SJZ 1(thuis) aanvang 20.00 uur
Do 14 september trainen
Za 16 september bekerwedstrijd Zondag 1 - Roda'46 1 (uit) aanvang 17.00 uur
Zo 17 september bekerwedstrijd Zondag 2 - VUC 2 (uit) aanvang 10.15 uur
 
Week 38: Start competitie Zondag 1 & 2
Di - Do trainen
Zondag 1 - DSS 1 (uit) 14.00 uur
Zondag 2 - Quick 3 (uit) 12.00 uur
 
TC Zondag
Ruilen of ophalen kleding
De Voorschotenloop
Ruilen of ophalen kleding
Internationaal - O12 -toernooi
Ruilen of ophalen kleding

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.