Nieuwe verzorgingsteam zaterdag selectie compleet.

Nieuwe verzorgingsteam zaterdag selectie compleet

 

We zijn met de TC erg blij voor dit jaar weer een compleet verzorgingsteam te hebben kunnen samenstellen voor de zaterdag selectie. Dit is niet zonder slag of stoot gegaan. Het is tegenwoordig lastig verzorgers/fysio’s te vinden en we waren dan ook al een tijdje bezig om dit voor elkaar te krijgen voor dit seizoen.

 

Tas

 

Het team stelt zich even voor:

 

Dylan (zaterdag)

 

Mijn naam is Dylan Victory en vanaf het seizoen 2023/2024 ben ik de fysiotherapeut op zaterdag bij de zaterdag selectie bij Voorschoten '97.                                        

 

Dylan Victory

 

Na ervaring te hebben opgedaan als fysiotherapeut bij ADO Den Haag en FC Den Bosch, werk ik vanaf 2021 samen met mijn compagnon Igor Susnjara op de praktijk Fysioskills in Voorschoten.  

 

Als oud speler van (oa) Voorschoten '97 kijk ik er naar uit om met de club te streven naar het hoogst haalbare en ik hoop daarin mijn steentje te kunnen bijdrage als medische staf. Een fitte selectie zorgt voor betere resultaten en dat is dan ook mijn doel!   

 

Op naar een mooi seizoen & een goede samenwerking 🤝🏆

 

Yvet (donderdag)

 

Mijn naam is Yvet Buis, ik ben 30 jaar en woon in Lutjebroek (ja het bestaat echt). Vanaf mijn 9e heb ik gevoetbald, maar op mijn 20e ben ik gestopt in verband met blessures. Sindsdien heb ik de verzorging gedaan bij SC Spirit 30, ADO Den Haag jeugd, RCL en het komende seizoen op donderdag bij Voorschoten '97. 

 

Yvet Buis

 

Van oorsprong ben ik Oefentherapeut Mensendieck, maar sinds 3 jaar manager in verpleeghuizen. Verder vind ik het leuk om te padellen, reizen, wandelen en mountainbiken.

 

Linde (dinsdag)

 

Hoi, ik ben Linde en ik ben 22 jaar oud. Ik werk sinds een jaar als fysiotherapeut in de kinderrevalidatie en daarvoor heb ik in de sport gewerkt bij onder andere ADO den Haag vrouwen en ijshockeyvereniging HIJS Hokij. 

 

Linde

 

Vorig jaar ben ik al verzorger geweest bij de zondagselectie en sinds dit jaar ga ik ook een dag bij de zaterdag aan de slag. Daarnaast voetbal ik zelf ook bij Voorschoten '97 in vrouwen 1 en ben ik supporter van PEC Zwolle. Ik kijk weer uit naar een nieuw voetbalseizoen!

 

We wensen met de TC het nieuwe team veel succes en plezier dit seizoen!Jan Postma
De Voorschotenloop

 

© 2024-2025 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.