Zaterdag 1 speelt uit in Leiden, de derby tegen UVS.

uvs.290423.act

Zaterdag 1 speelt uit in Leiden, de derby tegen UVS.

 

Na de goede zaken die gedaan werden afgelopen zaterdag, is het belangrijk dat deze worden door getrokken met het oog op de derde periode. Dat moet dan gaan gebeuren in de derby a.s. zaterdag 29 april uit in Leiden tegen buurman: UVS 1.

UVSVoorschoten '97

 

De wedstrijd in de Kikkerpolder I (Oegstgeesterweg 4b, 2334 BZ Leiden) begint om 14.30 uur en de leiding van de wedstrijd is in handen van de heer M. B. (Maarten) Streef geassisteerd door de heren A. (Abderrahim) Essaghir en C. (Chris) van Rijswijk.

 

Za 2 speelt uit in Alphen aan de Rijn tegen ARC 2, Aanvang: 12.15 uur, man van dienst de Heer E. (Elwin) Kooi.

Zondag speelt thuis tegen PVC.

Ook Zondag 1 deed goede zaken door in Rotterdam te winnen van HOV/DJSCR, deze lijn dus maar door trekken om weg te komen van de vervelende onderste plaatsen. a.s. zondag ontvangt met PVC uit Utrecht.

 

Voorschoten '97PVC

 

De wedstrijd op Sportpark Adegeest begint om 14.00 uur en de scheidsrechter van dienst is de Heer J. (Harry) Haripersad. De wedstrijdbal is geschonken door P 1 Travel, uw vertrouwde adres voor al uw voetbalreizen, waarvoor onze hartelijke dank.  Pupil van de Week, mogelijk gemaakt door Verloskundigenpraktijk LIVA en Drukkerij Royal Print, beiden te Voorschoten is deze wedstrijd: Elisa Verton uit de MO11-2.

 

Zo 2 speelt uit in Den Haag tegen HBS 3. Aanvang wedstrijd: 12.15 uur, leidsman: de heer B. (Bidjai) Bhagwanie.

 

Zowel Dames 1 als onze jeugdselecties staat stil.

 

MW

 

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.