Rob vd Cingel nieuwe trainer zaterdag 2 seizoen 2023-2024.

Rob vd Cingel nieuwe trainer zaterdag 2 seizoen 2023-2024

 

Mijn naam is Rob van der Cingel en het afgelopen jaar heb ik met veel plezier de JO 19 (1 en 2 samen met Wout Witsmeer) onder mijn hoede gehad.

 

Inmiddels loop ik al 45 jaar op het trainingsveld en nog steeds blijf ik het een uitdaging vinden om met een groep naar een resultaat toe te werken. Vorig jaar heb ik uitgebreid mijn historie omschreven en als er behoefte is om dat in te zien is deze nog ergens op de site (of op Leiden Amateur Voetbal) terug te vinden. Een aantal weken geleden is mij gevraagd of ik interesse had om door te schuiven naar de zaterdagselectie senioren en daar het tweede team te gaan trainen.

 

Het streven met dit 2e elftal is om een verjonging door te voeren (maar ervaring daarnaast blijft een must omdat seniorenvoetbal toch weer heel anders is als voetballen in een JO 19 elftal) en bijkomend is het dan ook leuk dat een groot aantal spelers vanuit de JO 19-1 besloten hebben om mee te gaan naar de volgende stap.

 

Ikzelf ga deze uitdaging dan ook graag aan (het is nog niet zeker in welke klasse we gaan acteren maar beide Hoofdklasse en 1e klasse zijn een uitdaging om daar het maximale te bereiken) en het leuke daarbij is dat mijn huidige staf Dick Beelen en René Breeuwer met mij mee gaan. Ook zal Mart Du Pré aan de zijkant indien nodig een rol vervullen naast zijn begeleiding van het 1e elftal.

 

Ook komt er een nieuwe trainer voor Voorschoten '97 1 namelijk Jeffrey Frijters en gezamenlijk zullen we ons best gaan doen om er voor de spelers een leuk en leerzaam seizoen van te maken.

 

Rob van der Cingel

Rob vd Cingel

 

Dick Beelen

Dick Beelen

 

Rene Breeuwer

Rene Breeuwer

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.