Bestuurslid Senioren

Mijn naam is Stef Hendriks, ik ben 33 jaar oud en kom uit het Voorschoten. Ik heb 1 grote hobby en passie en dat is voetbal, ik ben begonnen in de F-jes bij Voorschoten'97 en heb zelf tot 2019 gespeeld bij de senioren.

 

Daarna ben ik trainer/coach geworden bij een vriendenteam wat ik nog steeds met heel veel plezier doe. Ik heb jarenlang voor PostNL pakketten bezorgd in heel Voorschoten, waardoor ik ook heel veel mensen ken uit Voorschoten,

 

Ik heb al enige ervaring op gedaan als bestuurder door deel te nemen aan het Haags Supporter Collectief (HSC) toen ADO Den Haag in zwaar weer verkeerde.  In die voor ADO zware tijd heb ik gemerkt wat een éénheid  en verbondenheid en liefde voor het spelletje en de club ter weeg kan brengen in positieve zin!

 

Er was een vacature in het bestuur voor de vertegenwoordiging van de overige senioren en ik ben daar in gesprongen. Het is voor mij hele leuke uitdaging en ik hoop ook een steentje bij te dragen aan het mooie Voorschoten97, 

 

Het zit beetje in de familie om te helpen waar het kan, zo was mijn overgroot opa bestuurslid van een muziek vereniging, zat mijn opa in het bestuur bij de gymnastiek en mijn vader heeft jarenlang bij verschillende voetbalclubs diverse rollen in besturen gehad en was trainer op hoog niveau en had een eigen voetbalschool.  

 

Ik kijk er erg naar uit deze rol binnen de club te vervullen, heb je vragen, ideeën , opmerkingen ik sta altijd open om jullie aan te horen om samen te gaan voor een mooie en sportieve toekomst van Voorschoten97.

 

Stef Hendriks 

 

De Voorschotenloop

 

© 2024-2025 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.