Nieuwe voorzitters

Beste leden van Voorschoten97,

 

Met veel plezier stellen wij ons voor als de nieuwe duo voorzitters van Voorschoten97: Godwin Snijers en Johan Benning. We zijn enthousiast om deze rol op ons te nemen en kijken ernaar uit om samen met jullie de toekomst van onze club vorm te geven.

 

**Godwin Snijers**

Ik ben Godwin, getrouwd met Corriene, en we hebben drie kinderen: Wilco, Hugo en Cato. Wilco is assistent-trainer van de JO17-1 en speelt in de Zaterdag 7, Hugo speelt in de JO13-1 en Cato is een enthousiaste hockeyster. 

De afgelopen periode heb ik me bijdrage bij de club mogen leveren bij de TC jeugd. Wat ik met veel uitdagingen en plezier heb mogen doen, in een mooi team van mensen. In het dagelijks leven ben ik ondernemer,  mijn hart ligt bij het voetbal en onze club. 

 

**Johan Benning**

Ik ben Johan, getrouwd met Niki, en we hebben twee dochters: Jackie en Sennie, die allebei met veel plezier bij Voorschoten97 spelen. Jackie speelt bij de MO15-2 en Sennie in de JO13-3.
Ik werk als beleidsmedewerker bij de gemeente Zoeterwoude en breng die ervaring graag mee naar onze club.
De afgelopen periode heb ik zelf met veel plezier gevoetbald in de zondag 4. Helaas is het team gestopt met voetballen, wat wel weer betekend dat ik meer ruimte krijg om in mijn nieuwe rol te duiken.

 

Wij geloven sterk in samenwerking en verbinding. Onze visie is dat de kracht van Voorschoten97 ligt in de betrokkenheid en inzet van al onze leden. Of je nu speler, ouder, vrijwilliger of supporter bent, jouw bijdrage maakt het verschil en samen kunnen we veel bereiken.

 

Ons clubgevoel is iets waar we trots op zijn en wat we graag willen versterken. We willen een omgeving creëren waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt, en waar sportieve prestaties hand in hand gaan met plezier en respect voor elkaar.

 

Natuurlijk staan we ook voor uitdagingen, zoals het onderhoud en de verbetering van onze velden en accommodatie. We zijn vastberaden om deze uitdagingen aan te pakken en werken aan praktische en duurzame oplossingen die het beste zijn voor de toekomst van onze club.

 

We nodigen jullie uit om met ons in gesprek te gaan, jullie ideeën te delen en samen te werken aan een nog mooiere toekomst voor Voorschoten97. We staan open voor feedback en suggesties en kijken ernaar uit om samen met jullie de club naar een hoger niveau te tillen.

 

Met sportieve groet,

 

Godwin Snijers & Johan Benning

Duo Voorzitters Voorschoten97

De Voorschotenloop

 

© 2024-2025 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.