Bedankt voor Alles, Ruud Nolet!

17-vschoten-nolet_resultaat

 

Dit weekend neemt Ruud Nolet afscheid als kantinebeheerder. Ruud gaat nu echt met pensioen. Acht jaar geleden nam hij het stokje over op Sportpark Adegeest en werd hij een belangrijke drijvende kracht binnen onze vereniging. Met oog voor zijn gasten en gesteund door zijn kenmerkende nuchterheid, gaf hij een enorme positieve impuls aan de kantine. Hij wist personeel aan zich te binden, terwijl de tafels in het weekend steeds beter bezet werden. Dat de omzet de afgelopen acht jaar spectaculair steeg, was Ruuds verdienste.

 

Ruud was niet alleen een geweldige kantinebeheerder, maar ook een echte clubman. Als voetballer begreep hij precies wat zijn gasten nodig hadden na een zware wedstrijd: een biertje, een praatje en een elftalletje. In de veteranen was Ruud de betrouwbare laatste man die altijd overzicht hield. Naast dat hij oog had voor de organisatie, wat later als kantinebeheerder goed van pas kwam, kon hij ook kordaat ingrijpen. Legendarisch was de manier waarop hij (te) snelle tegenstanders wist af te stoppen.

 

Vandaag, zaterdag 29 juni, geeft Ruud het stokje over aan Rick van Oosterhout. Ruud krijgt nu (eindelijk!) meer tijd om zijn kleinkinderen aan te moedigen langs de lijn. Ruud, nogmaals dank voor alles. En Rick: heel veel succes!

 

(Hans Douw)

De Voorschotenloop

 

© 2024-2025 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.