Trainingskleding inleveren bij stoppen, overstap of overgang van de onder-19 naar onder 23 of senioren

Trainingskleding inleveren bij stoppen, overstap of overgang van de onder-19 naar O-23 of  senioren 

 

Ga je aan het einde van dit seizoen stoppen met voetbal, verhuis je naar een andere club of speel je volgend seizoen bij de onder 23 of de senioren? Zorg er dan voor dat je op tijd de trainingskleding weer inlevert! De kledingcommissie is aanstaande zaterdag (22 juni)  van 09:00 tot 12:00 uur aanwezig om alle trainingskleding in te nemen.

 

Een uitschrijving wordt pas doorgevoerd, wanneer de kleding is ingeleverd bij de kledingcommissie. Het inleveren van de trainingskleding bij een teamleider volstaat niet. Het pakket dat ingeleverd moet worden bestaat uit:

  • Groene ¼ zip trui
  • T-shirt zwart en groen
  • Korte trainingsbroek
  • Lange trainingsbroek

 

De sokken hoeven niet ingeleverd te worden. Wedstrijdkleding moet bij de teamleider worden afgegeven en in de teamtas bewaard worden, zie nieuwsbericht over inleveren wedstrijdkleding.

 

Schade en ontbrekende artikelen

Aan het begin van het seizoen is getekend voor ontvangst van het kledingpakket. Deze kleding is eigendom van de vereniging en moet dus ook weer ingeleverd worden voor gebruik door een nieuw lid. Bij het ontbreken van een kledingstuk wordt bij inname direct de vervangingswaarde in rekening gebracht. 

 

Artikel

Vervangingswaarde

First 1/4 zip top

€ 28,00

First Shirt

€ 16,50

Field Short

€ 8,00

First Pants

€ 22,00

 

Schade ontstaan door te heet wassen of door gebruik van de droger wordt in rekening gebracht. Gebruiksschade ontstaan door normaal gebruik tijdens trainingen wordt door de club gedragen. Tijdens de inname dagen kunt u afrekenen via pin.

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.