Rijnland Makelaars bestaat zestig jaar

logo in jpg

 

Rijnland Makelaars bestaat zestig jaar

 

Rijnland Makelaars is een van de meest trouwe sponsors van Voorschoten ’97. Het bedrijf is dit jaar zestig jaar actief in de verkoop, aankoop en verhuur van woningen. Extra feestvreugde is er omdat Mariska van Rossen en René de Water de nieuwe eigenaren zijn geworden. Beiden zijn vertrouwde gezichten want Mariska werkt er al ruim twintig jaar en René zelfs dertig jaar. Gefeliciteerd namens onze club!

In die zestig jaar is er veel veranderd in de makelaardij. “Mensen komen nu bij ons binnen en hebben dan op Funda hun droomhuis al gevonden. Daarmee is het contact met je makelaar anders geworden, maar niet minder belangrijk”, zeggen Mariska en René.  “Ons motto is dat we geen stenen verkopen maar een thuis. En dat is een emotioneel proces waar je de tijd voor moet nemen. Met al onze kennis en ervaring begeleiden we onze klanten door dat proces.”

 

Rijnland Makelaars is een gecertificeerd NVM makelaarskantoor. Dat is de garantie voor betrouwbaar advies en hulp bij de verkoop en aankoop van een woning. Aan het kantoor zijn ook een erkend hypotheekadviseur en een beëdigd taxateur verbonden. Met z’n allen staan ze garant voor optimale service. Zo zijn ze nog steeds de vanouds bekende  en vertrouwde ‘dorpsmakelaar’ Met enthousiasme, persoonlijke inzet en aandacht voor alle klanten.

 

Ter gelegenheid van het jubileumjaar is er een nieuw logo en doneert Rijnland Makelaars aan de Alzheimer Stichting. 

 

www.rijnlandmakelaars.nl

 

Makelaardij Rijnland_advertentie

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.