Van de bestuurstafel April 2024

Van de bestuurstafel April  2023

 

Het einde van het seizoen nadert, de voorjaars ALV is gepland (woensdag 19 juni, aankondiging en agenda worden later gepubliceerd), dus de bestuursvergaderingen van april stonden in het teken van het afronden van de begroting voor het komende seizoen. 

 

We hebben budget kunnen vrijmaken om de cursus levensreddend handelen die samen met de Leiden Amateur Voetbal wordt georganiseerd voor de leden kosteloos te laten zijn. Prima initiatief Richard van der Peet !  Nieuwe brancards worden aangeschaft en de EHBO koffer was ook aan vervanging toe. Laten we hopen dat ernstige ongelukken en blessures uitblijven en dat we de kennis opgedaan in cursus en de nieuwe EHBO spullen niet te vaak hoeven te gebruiken. 

 

We hebben besloten de Sportlink modules vrijwilligers en trainingen aan te schaffen. Met de module vrijwilligers hopen we de noodzakelijke inzet van vrijwilligers voor tal van klussen bij de vereniging beter te organiseren en meer vrijwilligers te kunnen bereiken. Uiteindelijk geldt : de vereniging dat zijn wij en vele handen maken licht werk.

 

De gemeente Voorschoten zal begin van de zomer een sportaccommodatiebeleid vaststellen. We hopen dan duidelijkheid te krijgen voor Voorschoten '97 over hoe we verder kunnen gaan met de aanleg van de atletiek baan en de renovatie/nieuwbouw van de kleedkamers. Steun en medewerking van de gemeente is essentieel willen we stappen kunnen zetten.

 

14 mei is een bijzondere ledenvergadering  gepland om jullie bij te praten over de globale opzet van het jeugdbeleidsplan voor de komende jaren en de ontwikkelingen rond het prestatievoetbal, met name de inschrijving van Onder 23 team (s).  Wij nodigen jullie van harte uit om mee te discussiëren. 

 

Een oproep aan alle leden  die (nog) niet aan alle contributieverplichtingen hebben voldaan om dat alsnog te doen om te voorkomen dat we vervelende stappen moeten zetten.

 

Wij rekenen op uw begrip en medewerking en zien elkaar  

 

Bestuur Voorschoten '97

 

CV100 Sponsortoernooi
BLV
schoolvoetbaltoernooi groep 5 en 6
Ruilen of ophalen kleding
schoolvoetbaltoernooi groep 7 en 8

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.