Start Handen uit de Mouwen een succes, hulp blijft nodig

Voorschoten '97 heeft een flinke accommodatie wat onderhouden moet worden. Een aantal vrijwilligers doet dit dagelijks of een keer per week, zoals de vrijdagochtendploeg. Niet alles kan gedaan worden en daarom vragen wij aan jullie om met vereende kracht het onderhoud op te pakken. 

 

Om jou er bij te halen zijn wij gestart met Handen uit de Mouwen. Een initiatief waar bij de eerste bijeenkomst ruim 30 ouders, commissieleden, trainers, sponsors en ondernemers aanwezig waren. Best een goede opkomst voor de eerste keer, maar voor een vereniging met meer dan 1000 jeugdleden gaan we er van uit dat bij de volgende sessie nog meer mensen komen.

 

Wat hebben we van je nodig?

 

  1. helpen bij de Klusdagen: waarin verbeteringen op het terrein en of gebouwen worden uitgevoerd. Denk aan schilderen van ramen, herstellen van deuren en raamkozijnen, . Uit de eerste sessie is een aantal mensen opgestaan om samen met Dik de Bruijn en Ingvar de klusdagen te coördineren. Op dit moment wordt een kluslijst opgesteld - check hier de eerste versie, waar ook voor jou een passende klus tussen zit. Heb je interesse neem contact met ons op!
  2. helpen bij starten en uitvoeren projecten: bijvoorbeeld het project recyclesysteem van bekers: een belangrijk thema bij Voorschoten '97 is duurzaamheid. In goede samenwerking met FC Oegstgeest worden initiatieven van elkaar gebruikt. Beter goed gejat dan slecht bedacht. https://nos.nl/artikel/2512060-komen-die-bekers-wel-terug-sportclubs-worstelen-met-verbod-op-wegwerpbekers Hiervoor wordt een projectgroep opgestart.        
  3. verzamelbak                   verzamelbuis
  4. onderhoud kleedkamers: een iets groter aandachtspunt zijn de kleedkamers. Een aantal aanwezigen hebben ideeën en zelfs concrete voorstellen ingediend om de kleedkamers (tijdelijk) tot de nieuwe accommodatie komt, op te knappen. Binnenkort gaan we met de initiatiefnemers, ondernemers en sponsors in gesprek om een concreet voorstel te maken. Heb je interesse of wil je ook meedoen, neem contact met ons op!

 

Namens het (jeugd) bestuur en de accommodatie commissie bedankt voor jullie aanwezigheid. Zeg het voort en tot snel.

 

Contact voor vragen en mee willen helpen: jeugdvoorzitter@voorschoten97.nl 

 

 

Dik, Pieter, Lennart, Leo en Bram 

Ruilen of ophalen kleding
CV100 Sponsortoernooi
schoolvoetbaltoernooi groep 5 en 6
schoolvoetbaltoernooi groep 7 en 8
Clubkampioenschappen Atletiek

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.