Autobedrijf Rob Kuiper houdt klanten altijd mobiel

KUIPER CA_185x60_FC_c

Autobedrijf Rob Kuiper houdt klanten altijd mobiel

 

Iedereen in Voorschoten kent de garage met de naam Autobedrijf Rob Kuiper. Tien jaar geleden nam Pascal van der Star het bedrijf over. De naam bleef, de persoonlijke en klantgerichte service ook.

 

“Goede dienstverlening is reuze belangrijk”, vertelt Pascal. “We kennen onze klanten persoonlijk. Een afspraak voor onderhoud is altijd snel gemaakt en voor een kleinigheid gaan we direct aan de slag. Uniek is onze service van een gratis leenauto of fiets bij een onderhoudsbeurt en je betaalt alleen de benzine die je verbruikt.  Dat alles tegen een heel concurrerend uurtarief. Overigens werken we ook veel met onderhoudspakketten, zodat de klant precies weet waar hij of zij aan toe is.”

 

Onderhoud aan alle merken

Van oudsher was Autobedrijf Rob Kuiper een Peugeot-specialist. Nog steeds staan er veel Peugeots in de garage en de showroom maar Pascal maakte er een universeel autobedrijf van. “Zoek je een goede tweedehands auto dan kun je bij ons terecht. Meestal zijn klanten via internet al voorbereid en zoeken ze gericht bij een vertrouwd bedrijf. Vinden ze het gewenste type niet in onze showroom, dan gaan we op zoek naar een auto die aan alle wensen voldoet.  De auto’s worden zonder extra kosten altijd rijklaar afgeleverd en vanaf € 4500,- ook met BOVAG-garantie.”

 

Naamsbekendheid

Bij Autobedrijf Rob Kuiper werken nu drie ervaren monteurs en één aankomend monteur. Pascal doet de verkoop en inkoop van materialen en werkt zelf ook mee in de garage. Zijn vrouw doet de administratie. Er is een groot gebrek aan monteurs. Uitbreiding kan alleen als er monteurs bijkomen en die zijn bijna niet te vinden. Gelukkig lukt het met het huidige team om de klanten niet te lang te laten wachten als er onderhoud of een reparatie moet worden gedaan. “Veel van onze klanten komen bij Voorschoten '97 en daarom steunen wij de vereniging. Het  is goed dat wij als bedrijf zichtbaar zijn op het sportpark Adegeest.”

www.robkuiper.nl

SvdV20190409-401

Ruilen of ophalen kleding
Ruilen of ophalen kleding
De Voorschotenloop
Ruilen of ophalen kleding
Internationaal - O12 -toernooi

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.