Voetbalquiz op 5 januari populair!

WhatsApp Image 2023-12-10 at 14.53.45

Op vrijdag 5 januari aanstaande vindt de 15e editie van de jaarlijkse voetbalquiz plaats. Dat betekent dat ons vermaarde clubevenement haar derde lustrum gaat vieren. Komt dat zien! Komt dat zien!

 

De opzet is exact hetzelfde als bij de vorige 14 edities. Gestreden gaat worden in koppels van twee personen. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per persoon (oftewel € 10,- per koppel). Het inschrijfgeld wordt volledig besteed aan prijzen en kan op 5 januari bij binnenkomst (cash of d.m.v. pinnen) worden voldaan. Los van de prijzen en De Eeuwige Roem gaat het vooral om de gezelligheid.
 
Inschrijven kan door het sturen van een mailtje naar ons speciale mailadres: quiz@voorschoten97.nl. Je hoeft bij inschrijving alleen de twee namen van het deelnemende koppel door te geven.
De kantine gaat op 5 januari open om 19.30 uur. De vragen zullen –net als bij de vorige edities- zowel over het internationale, het nationale als het plaatselijke voetbal gaan. Heb je aanvullende vragen? Stel ze via het bovenstaande mailadres of via de organisatoren: Daan Lobel en Hans Douw.

Samengevat:

Datum: vrijdag 5 januari a.s.

Tijd: 20.00 uur

Plaats: Sportpark Adegeest

Kosten: € 10,- per koppel

Inschrijving: mail naar quiz@voorschoten97.nl

 

(Daan Lobel & Hans Douw) 

 

 

 

 

De Voorschotenloop

 

© 2024-2025 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.