Mag het licht uit !!! Lumosa app wordt goed gebruikt.

Tijdens de komende vakantie week zal er mogelijk wat vaker dan normaal een training uitvallen mede daarom vragen we jullie er alert op te zijn dat het licht uit doet als er geen team na je komt trainen.

 

Nog even de afspraken op een rijtje:

  • Elke trainer zet het licht voor zijn eigen training aan, en na afloop ook weer uit. Alleen als er direct na jouw training een ander team van het veld gebruik gaat maken laat je het licht aan. De trainer of het team na jou is dan verantwoordelijk dat de verlichting niet onnodig blijft branden.
  • Veldverlichting zo kort mogelijk aanzetten, dus alleen gedurende de tijd dat er daadwerkelijk wordt getraind. Ga je voorafgaand aan je training alvast veldjes uitzetten, maak dan gebruik van de loop stand (zie instructie hieronder)
  • Wanneer alleen een deel van het veld wordt gebruikt voor de training, zet dan ook alléén voor dit deel van het veld de verlichting aan.

Inschrijfformulier Lumosa

 

Het account is persoonsgebonden: geef dus niet je inloggegevens aan anderen. Alle handelingen worden geregistreerd in een database per account. Houd je dus netjes aan de afspraak en gebruik de app daar waar hij voor bedoeld is.

 

Let op..... ook de verlichting van veld 4 is aan te zetten via de app echter als je deze uitzet dan moeten de lampen eerst 30 minuten afkoelen voordat ze weer aan kunnen. Wees er dus zeker van dat er niemand meer na je komt trainen voordat je de verlichting uitschakelt.

Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen stel ze gerust je kan ons aanspreken of mailen naar Materiaalcommissie@voorschoten97.nl

 

Handleiding Lumosa app    

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.