De week van de scheidsrechter.

IMG-20230930-WA0019Afgelopen zaterdag was de start van “de week van de scheidsrechter”, een initiatief van diverse sportbonden om extra aandacht te geven aan wellicht de belangrijkste persoon bij een wedstrijd.

Dit initiatief was voor het bestuur van Voorschoten '97 de reden om al onze scheidsrechters in het zonnetje te zetten.

 

In overleg  met de scheidsrechters commissie is het bestuur tot een mooi en functioneel cadeau gekomen welke in de komende weekenden zal worden uitgedeeld door Cor.

 

Het eerste cadeau is afgelopen zaterdag door Hans Wesselman ( Voorzitter Scheidsrechters commissie) en Marinus van der Peet ( Bestuurslid Overige Senioren) uitgereikt aan de jongste scheidsrechter in het Korps  Jacob de Vaal.

 

Iedere week zijn er zo’n 40 clubscheidsrechters ( tussen de 12 & 77 jaar)  actief om alle wedstrijden op Sportpark Adegeest in goede banen te leiden. Deze dames en heren doen dit geheel op vrijwillige basis en aangezien er steeds meer verenigingen een vergoeding betalen is dit iets waar we als vereniging zeer trots op mogen zijn.

 

De scheidsrechterscommissie is altijd geintereseerd om in contact te komen met mensen die zich aan willen sluiten bij het korps van Voorschoten '97, indien het je leuk lijkt om wedstrijden te fluiten kun je contact opnemen met de commissie via: 

Cor van Ipenburg: 06 25346129, scheidsrechters@voorschoten97.nl

Wessel Smit: 06 39183460, scheidsrechters@voorschoten97.nl

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.