Van Wees schenkt presentatiekleding

‘’Business casual’’, wellicht voor vele lezers herkenbaar. Het prijkt op het logo van Van Wees Herenmode gevestigd aan de Schoolstraat. De zaak van Carlos van Wees is niet weg te denken uit het dorp en zit er al vele jaren. De zaak staat erom bekend dat het toonaangevende merken in haar collectie heeft, denk bijvoorbeeld aan G-Star, Bugatti, Vanguard, Replay en Tommy Hilfiger.

 

Voorschoten '97 en Van Wees werken al een behoorlijke tijd samen. Oplettende leden kennen ongetwijfeld het sponsorbord die hangt aan de overzijde van veld 1, maar sinds kort hangt er ook een bord langs het terras.

 

Vanuit de Sponsorcommissie, het bestuur en de staf van de zaterdagselectie zijn we blij om te kunnen melden dat het bestuur en de volledige staf van de zaterdagselectie in het nieuw wordt gestoken door van Wees. De zogenoemde presentatiekleding, bestaande uit een sportieve spijkerbroek, wit overhemd voorzien van V97 logo en een colbert voorzien van V97 logo zullen gedragen worden tijdens officiële wedstrijden van de Zaterdagselectie.

 

We zijn blij dat van Wees hierin samen met ons optrekt en dat we vanaf heden een eenduidig en sportieve uitstraling hebben vanuit de vereniging. We kunnen gerust zeggen dat de heren die aanwezig waren om de kleding op te halen onder de indruk waren van de hoge kwaliteit en uitstraling van de presentatiekleding. Wat ons betreft zegt de foto genoeg.

 

Knipsel

De Voorschotenloop

 

© 2024-2025 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.