Verslag bezoek Liverpool

Verslag hoofdprijs loterij -01

Vorig jaar won ik de hoofdprijs in de loterij van het 25-jarig bestaan van onze club. Een wedstrijd naar keuze uit de premier league voor 2 personen. Deze prijs werd aangeboden door het bedrijf van Rokus Hassefras, E&R Adviseurs B.V.

 

Aangezien ik van huis uit opgegroeid ben met Liverpool F.C. (vooral door mijn broer Mitchell) was de keus dan ook niet moeilijk. Op 2 mei j.l. was het dan eindelijk zover en begon voor mij een droom werkelijkheid te worden. Eigenlijk was de wedstrijd op 18 maart maar omdat Fulham in de finale van de FA cup stond op de 19e was de wedstrijd verzet naar 3 mei.

 

Op dinsdagavond vloog ik, samen met mijn moeder, naar Liverpool waar we in het super de luxe Hilton hotel verbleven. Op 3 mei vroeg in de ochtend een stadiontour gehad, wat een hele belevenis was om op al die plekken te lopen wat je normaal alleen op tv ziet. We mochten zelfs een klein stukje op het heilige gras lopen.

 

Eind van de middag werden we voor het diner verwacht in The Village. Dit is een restaurant van de club waar je voor de wedstrijd kan eten en drinken. Na de heerlijke maaltijd gingen we naar het stadion om de bussen te zien arriveren. Ongelooflijk hoeveel mensen hier staan, het leek wel de optocht van 3 oktober. Daarna zijn we onze plekken gaan opzoeken op de Kenny Dalglish tribune. Door de goede kaarten die we hadden konden we ook hier weer gratis drinken en snacks halen. Na de wedstrijd met duizenden supporters door de straten van Liverpool naar de bussen lopen was ook een gave ervaring. Na deze enerverende dag hadden we nog een kort nachtje in het Hilton voordat we weer naar huis vlogen met een schat aan nieuwe herinneringen.

 

Wij willen Rokus en E&R Adviseurs B.V. heel erg bedanken voor het sponsoren en regelen van deze onvergetelijk trip.

 

Macy Scholtes

Verslag hoofdprijs loterij -02 Verslag hoofdprijs loterij -03 Verslag hoofdprijs loterij -05

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.