Geslaagd Club van 100 Sponsortoernooi 2023

La Casita en Norlandia winnaars Club van 100 Sponsortoernooi 2023

 

Onder lekkere weersomstandigheden is afgelopen woensdagavond het Club van 100 sponsortoernooi 2023 gespeeld. Met dit jaar een totaal van 13 deelnemers waaronder 5 gemengde teams.

Net als afgelopen jaar hebben we ook dit jaar weer drie nieuwe deelnemers: Rabobank, Bloemenhandel Marco Spiegeler & Freek van Os.

1E8A7906

 

Met veel inzet en enthousiasme werd gestreden om de eerste en tweede plaats bij de herenteams en de eerste plaats bij de gemengde teams.

Totaal waren er 3 poules: 1 voor gemengde teams en 2 herenteams.

Bij de gemengde teams wist Norlandia de eerste plaats te bemachtigen terwijl de winnaar van afgelopen jaar, BijDeHand Begeleiding Voorschoten, tweede werd.

1E8A7928a

 

Bij de Herenteams ging de winst naar La Casita na een spannende finale met nieuwkomer Rabobank. Deze twee teams eindigden beiden bovenaan in hun poule en ontvingen daar uiteraard de bijbehorende beker voor. La Casita werd op deze manier de opvolger van E-installaties die afgelopen jaar de eerste prijs in de wacht wist te slepen. 

1E8A7922a

 

Na de intensieve inspanningen van eenieder ontving ieder team een tapasbon bestemd voor het gehele team. Deze schotel werd opnieuw verzorgd door restaurant en B&B La Casita. Deze waren voorzien van allerlei heerlijke tapas. De sponsorcommissie dankt La Casita voor deze bijdrage.

Verder een dankwoord voor de heren scheidsrechters, Ruud Nolet en zijn team barmedewerksters en de fotograaf Luuk Oerlemans die foto’s heeft gemaakt van alle teams. Deze zullen digitaal worden overhandigd aan de deelnemende teams. En verder uiteraard dank aan de sponsoren en hun deelnemers aan het toernooi.

En natuurlijk dank ook aan onze sponsor van dit toernooi de Club van 100.

 

Wij, de sponsorcommissie, kijken terug op een zeer geslaagd toernooi in een gezellige en sfeervolle ambiance.

 

Voor meer foto's volg onderstaande link;

https://photos.app.goo.gl/eSuck6TLG9TY3QqY6

 

Mede namens de Club van 100,

 

Team Sponsorcommissie

1E8A7923a

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.